Fűszer és Lélek

Kecskesajtos, cukkinis párna

kecskesajtos parna - 1

Ebben a videóban Dávid elárulja, hogy igazából utálja a kecskesajtot, de nem árulja el, hogy a cukkinit is.
Ettől még ezekből süt, és a végén meggyőzi önmagát. Jó példa arra is, hogy nem baj, ha a kosárka sütés előtt nem tökéletes, mert mire megsül, úgy néz ki, mintha profi szakács készítette volna.

Hozzávalók:
2 közepes cukkini
vaj
20 dkg kecskesajt
só, bors
egy csomag leveles tészta
1 tojás

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!