Fűszer és Lélek

Fűszeres mobil app

Izgalmas dolog történt a Fűszeres bloggal a Blog.hu, a Nokia és a Windows jóvoltából.

50 új blogalkalmazás a Windows Phone Piactéren

Összefogott a Blog.hu, a Microsoft és a Nokia, hogy a hazai felhasználók még több, minőségi alkalmazást tölthessenek le a Windows Phone Piactér kínálatából. Az együttműködés eredményeként az 50 legolvasottabb blog.hu-s blog mostantól akár a Nokia Lumia készülékek kezdőképernyőjén is helyet kaphat az élő csempék között.
A Blog.hu, a Microsoft és a Nokia kezdeményezésének köszönhetően először mintegy 50, június végétől pedig már közel 80 olyan blogalkalmazás közül válogathatnak majd a Windows Phone készüléket használók, amelyek a Blog.hu domain-nel rendelkező blogok tartalmát jelenítik meg akár egy-egy élő csempén.
A magyar fejlesztésű applikációk az adott blog rss feedjéből frissülnek, így amint a bloggerek élesítik legújabb posztjukat, az máris olvashatóvá válik a WP-appokon keresztül is. A kezdőképernyőre élő csempeként kitűzött applikáció jelzi a felhasználó számára, ha új poszt kerül a blogra. Így a Nokia Lumia készüléktulajdonosok azonnal értesülnek a friss tartalomról, és csillapíthatják információéhségüket.
Az alkalmazások június közepétől letölthetők a Piactérről, a Fűszeres app innen.

scr1.png

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. strawberry2 says:

    Lumiám van. 🙂 Ennyi.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!