Fűszer és Lélek

Jó vétel mostanság

Arra gondoltam, az olvasókkal is megosztom azt a pár dolgot amit az utóbbi pár hétben “best buy” kategóriába soroltam. Az egyik mindenkinek hasznos, aki a konyha közelébe megy, a másik szerintem a fiús anyukákat érdekli kizárólag, a harmadik pedig szimplán gyönyörű, és különben is be kell vallanom egy szörnyű bűncselekményt 1979-ből.
Reszelő készlet az Aldiból 1690.-
Majdnem Mickroplane minőség, komolyan. Főleg, hogy Dóra most vásárolt egy készletben kapható valódi Mp reszelőt, és egy hónap alatt a műanyag részek szanaszét töredeztek. Érzem, hogy ennek is a műanyag lesz a veszte, ezért nem is teszem be a mosogató gépbe, hiába van rajta a jel, hogy be lehet. A reszelők viszont penge élesek. Imádom.
Farmer folt, vasalható ragasztóréteggel, 4 db/csomag, az Aldiból 399.-
Nincs rajta sok magyarázni való, egyszerűen az egy hét alatt a térdén kiszakított méregdrága nadrágra kell helyezni, forró vasalóval rávasalni, és körbevarrni ( én legalábbis körbe varrom pár öltéssel, biztos ami biztos).
Rózsaszín készlet a Butlersből, a tányér pl. 1290.-
Biztosan azért imádom a kislányos, romantikus cuccokat, mert ezzel vezekelek azért, amiért az óvodás táborban 1979-ben a Molnár Adri barátnőmmel elloptuk a Deák Éva Barbie babájának a magassarkú cipőjét és lehúztuk a vécébe. Bocs Éva, de ez az igazság.

Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. liliwonka says:

  lehet még ilyeneket kapni az ALDI-ban? vagy csak időszakos jelleggel volt?

 2. Anonymous says:

  Hát én megértelek, milyen már, hogy valakinek volt 79-ben Barbieja?!Persze, ronda dolog volt, de én most tök jót röhögtem rajta. 😀

 3. Rita says:

  Mi is vettünk Amerikában igazi, eredeti Microplane reszelőket (jóval olcsóbb, mint itthon), és az a négyoldalas reszelő, ami itthon 14 ezer forintba kerül egy év után mind a négy oldalán törött, mert a fém reszelő rész annyira hajlik reszeléskor, amit a műanyag keret nem visel el. Ezen kívül egyáltalán nem leányálom vele a reszelés, úgyhogy egy kicsit pofátlannak tartom az árát. A citromreszelő tényleg jó belőle, de én mást nem ajánlanék senkinek a microplane-ből.

 4. De kancsó csak egy kell, tányér pedig legalább 6 🙂

 5. Igen, igazad van, utólag én is nagyon szégyenlem magam ezért.

 6. Anonymous says:

  Fúúúj, ez a cipőlopás oltári nagy disznóság!Az én egy hetes, karácsonyra kapott Barbim rózsaszín magassarkú cipőjét '90 januárjában lopták el – nem tudom, hol végezte -, és még én kaptam ki érte!!!Büntetésül minden ilyen ember megérdemelné, hogy lánya szülessen és lilásrózsaszín, hosszúhajú pónikat kelljen vásárolnia méregdrágán… :)Z.

 7. Bernadet says:

  ha ilyesmikre akadsz, akár lottózhatnál is… :)Imádom a fehér, régi stílusú porcelánt, divat ide vagy oda, ő az, ami örök!Tetszik!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!