
Az étterem életre hívója az elsődlegesen idős emberek gondozásával foglalkozó pécsi székhelyű Szoceg Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft., azért vállalkozott rá, mert vezetői hisznek benne, hogy szükség van a minőséget előtérbe helyező helyekre, és ezek sikeresek, hosszútávon nyereségesek lehetnek. Maguk is hosszú távon gondolkodnak, az étterem nyereségét pedig szociális ellátásra kívánják fordítani.

S, azt, hogy valóban minőséget helyezik az első helyre, s értéket teremtenek, jól jelzi az étteremről megjelent számtalan kedvező kritika, valamint az, hogy mértékadó gasztronómiai kalauzok említik a Jókai Bisztrót, mint a Dining Guide, amelynek kritikusai szerint Pécs egyik legjobb étterme a Jókai Bisztró. A 2014-es kiadványukban 12,5 pontra értékelték, s ezzel az ország ötven legjobbja közé emelték. A világ egyik legnevesebb étteremkalauza, a Gault&Millau pedig az ajánlott kategóriába sorolta, valamint az év pécsi étterme lett a made in Pécs Év Étterme szavazásán a múlt év végén.

Ha környékre készültök, feltétlen böngésszétek a Pannon Flavours oldalát, akár egy egész hónapnyi remek ötletet találhattok rajta még több olyan étteremel, borozóval, csárdával, vagy panzióval, ahol helyi termékeket használnak alapanyagként!
http://pannonflavours.org


Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: