Fűszer és Lélek

Brokkoli ropogós

Gyakrabban kéne maceszdarával főznöm! Minden annyira finom vele, ropogós, kicsit mintha diós lenne. Ez a brokkoli ropogós pedig tényleg a legjobb ebben a témában!  Furcsa, de arra is most kellett rájönnöm, hogy mikor lesz tökéletes a brokkoli: kuktában készítem, gőzölve. Nagyobb rózsákra bontom csak tisztítás után. Kevés, kb egy deci vizet öntök az edénybe, beleteszem… Tovább »

Macesztorta (Pászkatorta)

Mindenkinek ajánlom, vallási hovatartozás nélkül, hogy vegyen egy csomag maceszlisztet, és süssön belőle tortát. Macesztlisztből sütni ugyanis nagyon különleges süteményeket eredményez.Vannak olyan macesz szemek, amik nem puhulnak meg, és az egész tészta kellemesen diószerű lesz tőle. Biztos ami biztos, én azért diót is használok hozzá.Tavaly valami ultramodern macesztortát sütöttem, de idén az igazi klasszik változatra… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!