Gyerekkorunk kedvence a törökméz. Felnőtt fejjel szinte érthetetlen, hogy miért árultak belőle tégla méretű darabokat, de akkor soha nem panaszkodtunk.
Valószínűleg egyik felnőtt sem eszik már magában törökmézet, pedig nagyon klassz desszertalapanyag, és nagyon könnyen elkészíthető, arról nem is beszélve, hogy sokkal jobb a régi, búcsús változatnál: nem ragad a fogunkba!
Puha banánnal kombinálva, majd lefagyasztva pedig nagyon különleges!
Hozzávalók:
A törökmézhez:
- 10 dkg cukor
- 4 ek méz
- 1,5 tk szódabikarbóna
A jégkrémhez:
• 1 adag törökméz
• 4 banán
• 1 dl tejszín
• ½ zacskó Dr. Oetker Habfixáló
• Dr. Oetker Csokoládé Zebra Roletti
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: