Fűszer és Lélek

Libamell, te csodás: videó

libamellEbben a videóban lesz minden, még “kimaradt poénok” is az utolsó öt másodpercben, plusz táncikáló Zálika, na és Dávid bemutatja, hogy szuvidálni egy hatodikos is tud, mert attól egyszerűbb nincs.

Hozzávalók: 1 libamell só, bors friss rozmaring A sütéshez: csipetnyi őrölt szegfűszeg Csipetnyi chili 2 kk zataar A libamellet sóztuk, borsoztuk, majd spéci zacskóba tettük, és levákuumoztuk. 60 fokon 4 órát hőkezeltük a suous vide gépben.
Amikor elkészült, szegfűszeggel és chilivel fűszereztük, majd egy serpenyőbe tettük a mellet, bőrős felével lefelé, és addig sütöttük, amíg ropogós nem lett. 
Zataarral megszórva tálaltuk, és arab lepénykenyérrel és hummusszal ettük. (Oké, nem kell mindnre zataart szórni, de mi imádjuk, és kész.)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!