Fűszer és Lélek

Epres krémes

Nem tudom, létezik-e habosabb, krémesebb krémes a klasszikus krémesnél, de ez az epres talán mégis az. A vaníliakrémet tejszínhab „lazítja”, és sok édes eper teszi igazán nyáriasan könnyeddé.
Sokan nem mernek nekiállni a krémesnek, mert az olyan „cukrászdai” sütemény, pedig nagyon egyszerű elkészíteni, és ha a hűtést nem számítjuk, hamar elkészül.
Ezzel az epres változattal pedig garantáltan bárkit leveszünk a lábáról!

Hozzávalók:

2 csomag Dr. Oetker Leveles tészta

2 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű

6 dl tej

10 dkg cukor

4 dl habtejszín

40 dkg eper

porcukor

TOVÁBB A RECEPTHEZ

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!