A krémtúrót mindenki szereti, úgyhogy a krémtúrójégkrém is biztos választás.
Alig pár hozzávalóból egy igazi, könnyű jégkrémet készíthetünk.
Bármilyen formában lefagyaszthatjuk, akár egy pohárkában is, nem kell félni, hogy esetleg szétfagy. A kóstolás előtt egy pillanatra mártsuk meleg vízbe a poharat, így könnyen kicsusszan belőle a hideg csemege.
Készülhet mazsolával, hagyományosan, de valamilyen jóféle lekvárral rétegezve még látványos is lesz.
Készíthetjük nagy formában, akkor fogyasztás előtt szeletelni kell majd, de akár fagylaltkanállal ki is adagolhatjuk gömbökké.
Hozzávalók:
25 dkg zsíros tehéntúró
1 zacskó Finesse Reszelt Citromhéj
4 ek porcukor
2 dl tejszín
4 ek áfonyalekvár
TOVÁBB A RECEPTHEZ
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: