Szerencsére nem kell a liszt-tojás-morzsa hármasban egyenként megforgatni ezeket az apró falatokat, elég bepácolni egy éjszakára, majd összerázni a morzsával.
Elég ritkán készül nálunk panírozott hús, egyszerűen azért, mert anyukám imádja, és nála gyakran van, így jut rendszeresen nekünk is. Ezt az apróságot viszont imádjuk mindnyájan. Záli is elég jól bírja a csípőset, mi pedig szoktunk mellé még egy csípős salsát is készíteni.
Ha nincs otthon jalapeno, mint ahogy nekem sem volt, akkor a savanyított cseresznyepaprika pont úgy megteszi, mint bármilyen ecetesen eltett chili.
Hozzávalók:
50 dkg csirkemell filé, falatnyi darabokra vágva
savanyított jalapeno/cseresznyepaprika kimagozva (8 db-ot használtam, de lehet több is)
2 kk koriander mag
2 kk só
3 dl natúr joghurt
10 dkg panko morzsa a panírozáshoz, vagy nagyméretű zsemlemorzsa
0,5 l olaj a sütéshez
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: