Fűszer és Lélek

Körte diós csirkével töltve

Nem kell mindig rohanni, kellenek olyan napok, amikor ráérünk, amikor az ebéd is ráér szép lassan megpárolódni a sütőben, miközben a körte és a bor illata szép lassan belengi az egész lakást. Vannak azok az ajándék ráérős délutánok, amikor mondjuk hirtelen elkezd szakadni az eső, ezért mégsem megyünk el túrázni a barátokkal, vagy a nagynéni náthára hivatkozva hirtelen lemondja a délutáni mozit, de nem bánjuk, sőt örülünk a nyakunkba szakadt pár óra semmit tevésnek.
Különben is, holnaputánra ígérik az őszt. Eszméletlen, ami eddig volt. Október elején szandálban, rövidnadrágban sétálgatni este az utcán! Nem bánnám, ha májusig ilyen idő maradna. Lassan elő kell szedni a pokrócokat és a bögréket is a teának, többet leszünk itthon, nem akarózik majd lemenni hosszú órákat sétálni.
Anyósom első hozzám intézett intelme szerint a hús nem jó gyümölccsel. Szerintem tévedett.
Szerintem ilyen alkalmakra való ez az étel.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. angsturban says:

    egyetértek az előttem szólóval. 🙁

  2. Eta58 says:

    Szia,

    a recept nem található a a Sió blogon.:(

  3. Itt van az egész blog 2007-től, nem hiányzik semmi. Mit nem találsz? Segítek.

  4. julinka says:

    Kedves Eszter, mi történt, hova lett a régi blogod? Annyira szerettem, a mostaniról sok minden hiányzik?


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!