Fűszer és Lélek

Thai zöld curry botrány

Egy amerikai fórumon futottam bele fél éve egy nagyon komoly vitába, jobban mondva a posztoló folyamatos gyalázásába, és idiótának beállításába, kb. húsz hozzászóláson keresztül. Majd a vége felé jött valaki, aki inkább kipróbálta amit a posztoló írt, és majdnem elájult a gyönyörűségtől, annyira ízlett neki az eredmény.Konkrétan egy thai zöld curry receptről volt szó, amit… Tovább »

Hedonizmus a köbön: szaftos borjúsült

Mindennek van jó, és rossz oldala is. Múlt heti egyik ebédünkhöz egy borjú adta az életét, ez neki nyilván szerencsétlenség, de nekünk, akik vehettünk a húsából igencsak nagy szerencse volt. Volt kolléganőmék rendszeresen vágatnak borjút, és a mostani vágásból maradt egy egész, ugyanis aki megrendelte eltűnt. Mivel nem találtak olyat, aki egészben elvitte volna, felbontották, és… Tovább »

Májkrém házilag: az van benne, amit beleteszel

20 fiú rendelt májkrémet uzsonnára, és először arra gondoltam, hogy legyen valamilyen jobb fajta bolti májkrém, én majd a sütök hozzá kiflit. De aztán épp akkor érkezett friss csirkemáj a baromfishoz, amikor ott jártam, és nem tudtam ellenállni a lehetőségnek. Vettem egy kilót, és olyan sok májkrémet készítettem belőle, hogy el is ajándékoztam belőle jó… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!