Fűszer és Lélek

10 fantasztikus ötlet, amire a robotgépet használhatod

Késes robotgép a hivatalos neve ennek a fajta kis konyhai gépnek. Kapható  nagy, kétliteres változat, és kicsi félliteres is. Én a nagyot szinte soha, míg ezt a kicsit naponta akár többször is használom. Ha vásárláson gondolkodtok, akkor olyat válasszatok, aminek kicsi beöntőnyílás van a tetején, ahol olajat, vizet, vagy más folyadékot lehet lassan, akár cseppenként adagolni…. Tovább »

Itt főztök ti!

Éljenek a jó fej olvasók, akik lefotózták, és el is küldték a konyhájukról készült képeket. Íme, itt főztök ti, ilyenek a konyhák 2014-ben Magyarországon. Konyakiállítás nyeremény a poszt végén! Bliszkó Viktor konyhája az első, aki feleségével Eger mellett él. Ezt írja:3 éve költöztünk a majd’ 100 éves parasztházunkba. Az eredeti konyhája természetesen nem a jelenlegi… Tovább »

A tipikus magyar konyha…

(A képen nem egy tipikus magyar konyha látható sajnos, de az elrendezése, és mérete hasonló.) Arra gondoltam, hogy ha legalább tízen küldenétek fotókat a konyhátokról, akkor abból lehetne egy jó kis “magyar konyha posztot” készíteni, meglátjuk a ti konyhátok mennyire fele meg a kutatásnak. Ha van kedvetek, küldjétek el emailben, nagyon örülnék neki! A tegnapi… Tovább »

Hatalmas váltás az IKEA konyhákban!

Remélem nem gondoljátok majd, hogy elfogult vagyok az IKEA-val szemben, de először is nekem is IKEA konyhám van, másodszor sokáig dolgoztam az IKEA-ban, pont a konyhabútor osztályon, harmadszor egy évig éltem Svédországban. Szóval valóban rajongó vagyok, kérés nélkül is hosszú percekig vagyok képes az ergonomiailag jól megtervezett konyhákról mesélni, ha kikérték a véleményem ha nem,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!