Fűszer és Lélek

Harc a homokozóban: üss vissza fiam!

A társasházunk udvarán van egy nagyon klassz játszótér, így ritkán megyünk másik térre, de azért néha nekünk is fel kell kerekednünk, ha a nagy csúszdán szeretnének játszani a srácok. Én különben sem vagyok jó mami ebből a szempontból, nálam másfél óra után eljön a pillanat, és menni kell. Már Dávidnál is így volt, egyszerűen nem… Tovább »

Legyen már vakáció!!!

Ma beszélgettem valakivel, akivel épp egy közös munkára próbáltunk időpontot találni, és amikor azt mondta, hogy a vasárnap nem jó, mert akkor épp tanulnak, és agyeldobás van a gyerekekkel, akkor beugrott, hogy mennyire unom már ilyenkor az iskolát. Tudom, nem én járok, de akkor is! Persze szegény gyerekek, meg szegény tanárok, de legjobban magam sajnálom, az az… Tovább »

Olvas, nem olvas, ki az?

Nagy baj ha nem olvas a gyerek? Nekem igen, mert én sokat olvasok, és fantasztikus olvasói élményeim vannak gyerekkoromból, az átolvasott napokról nyáron, vagy amikor kamaszkoromban azzal borítottam ki a szüleimet, hogy az étteremben se voltam képes letenni egy nagyon izgalmas regényt, és két fogás között olvastam. Persze nem az olvasás volt a baj, hanem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!