Fűszer és Lélek

Főzzetek gyurmából!

Hurrá! Annyira örülök ennek a játéknak a Fűszeres blogon!

Most nem titeket, felnőtteket hívlak játszani, hanem a gyerekeiteket. Tudom – pedig nem is jártam a gyerekszobában nálatok -, hogy az egyik kedvenc játék a Play-Doh gyurma. Ahol pedig a szülők sütnek-főznek, ott a gyerekek is. Segítenek persze igazából is (nálunk igaziból, ha Zálit kérdezzük) de gyurmából is elkészül minden. Még az is, ami a valóságban soha. A gyurmaboltban ugyanis minden kapható, minden megfőzhető, és legfőképp minden finom.
Az én férjem nagyon egy lelkes házastárs, nem fukarkodik a dicséretekkel sem, ha főzök valamit, de ha a lányom főz valamit gyurmából, akkor sokkal hosszabban hümmög, nyammog, és legalább dupla annyi dicsérő szó hagyja el a száját.

A Play-Doh három nagyon klassz konyhás gyurmaszettet dobott piacra, ebből az alkalomból itt is nyerhettek egyet-egyet a blog Facebook oldalán, ha kommentben feltöltötök egy olyan képet, amin az a gyurmaétel szerepel amit a gyereketek készített. (Nem ezekkel az új szettekkel kel elkészíteni, hanem bármilyen Play-Doh gyurmával.)
„Süssetek-főzzetek” nagyon finomakat, fotózzátok le, és már jöhet is kommentben a Facebookra! Mi kiválasztunk hármat, azt – vagy legalábbis valami hasonlót én is megfőzök, csak nem gyurmából, hanem valódi alapanyagokból, és igyekszem hasonlóan tálalni, mint a képen van, majd a Hasbro elküldi nektek jutalmul az új Play-Doh Kitchen Creations szettet.

A képeken azt láthatjátok, ahogy mi ezt elképzeltük Zálival. Mindketten ricottás raviolit főztünk salátával, de Záli készített egy ázsiai ihletésű levest is. Azt hiszem, az övé szebb lett.
Kisbetűvel írom csak, hogy egy 13 éves kamasz is képes órákig gyurmázni, csak fotózni nem engedi már magát.

Kérlek titeket, hogy a képeket ne levélben, és ne üzenetként küldjétek, hanem kommentbe! Egy család akár több étellel is pályázhat! Szombat estig várjuk a fotókat, legyetek kreatívak! 🙂
(x)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!