Fűszer és Lélek

Rumos kocka

Aki a receptet olvasva arra tippel, hogy ez egy brownie, az bizony nem téved.
De valamiért rummal nem szokták keverni a brownie-tésztát, pedig nagyon finom lesz a végeredmény, úgyhogy érdemes kipróbálni!
Ha rum kerül bele, akkor mazsolának is lennie kell benne, ez a kettő kéz a kézben jár egymással.
A brownie-nál csak arra kell figyelni, hogy nem szabad túlsütni, mert akkor kiszárad. 180 fokon mindössze 20-25 percig sül. Akkor jó, ha a tetején már érezhető egy vékony réteg, ami elkezdett berepedezni, de óvatosan megnyomkodva még puha alatta. Tovább sütni nem szabad!

22,5 dkg vaj
20 dkg étcsoki
6 dkg kakaópor
5 egész, nagy méretű tojás
25 dkg kristálycukor
10 dkg liszt
4 kk Dr. Oetker Rum Aroma
10 dkg mazsola

TOVÁBB A RECEPTHEZ

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!