Fűszer és Lélek

Medvehagymás pite

Medvehagyma és turbolya: ez a két ehető növény bújik elő először a földből a tél után.
Nem találkoztam még olyan emberrel, aki a medvehagymát ne szerette volna!
Egy villámgyors pite akár a vendégváró asztal része is lehet, de megsüthetjük munka után vacsorára is, hiszen 30 perc alatt elkészül.
Hidegen szuper köret, vagy magában is finom, forrón pedig egy kis zöldsalátával komplett vacsora.
Medvehagymához már igencsak könnyű hozzájutni, a zöldségesek és a szupermarketek is árulják tavasszal.

Hozzávalók:
1 csomag Dr. Oetker Leveles tészta
3 dkg vaj
2 ek liszt
4 dl tej
1 csomó, kb. 2 csésze medvehagyma
½ kk só
½ kk reszelt szerecsendió
10 dkg frissen reszelt parmezán

TOVÁBB A RECEPTHEZ

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!