Fűszer és Lélek

Tokajis, mazsolás puding

tokajispuding2Az angolszász országokban mást neveznek pudingnak, mint nálunk, de egy közös mindenképp van bennük, méghozzá az, hogy mindkettő nagyon finom.
Ez a tokaji aszús, mazsolás változat igencsak ünnepi fogás, és különösen kacsa- vagy libasült után tökéletes lezárása a vacsorának.

Hozzávalók:

  • 45 g puha vaj + a forma kikenéséhez
  • 45 g cukor
  • 2 tojás
  • 60 g sima liszt
  • 1/2 teáskanál sütőpor
  • 1 Dr. Oetker Bourbon Vaníliarúd
  • 1,5 dl tej
  • 0,5 dl tokaji aszú
  • 2 dkg mazsola

Tovább a teljes recepthez >>>

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!