Fűszer és Lélek

Illatos és elegáns: fahéjas-csokis sült alma

fahejasalmaEgy tányér forró leves után nem is kell már más, mint egy fahéjtól illatozó, roppanós tésztába bugyolált alma. Előre össze lehet állítani, majd a hűtőben tartani, hogy pont akkor készüljön el, amikor a család az utolsó csepp levest kanalazza ki a tányérjából.
Ha nincs otthon alma, körtével is pont ilyen egyszerűen elkészíthető.

Hozzávalók 4 adaghoz:

1 csomag Dr. Oetker Leveles tészta
4 egyforma alma
2 kk fahéj
2 ek cukor
5 dkg étcsokoládé
3 dkg mazsola
3 dkg darált dió

1 tojás a lekenéshez

Tovább a teljes recepthez >>>

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!