Fűszer és Lélek

Zserbó rajongóknak!

zserbo-poharban2Zserbó és a flódni a két legjobb téli sütemény, de igencsak időigényes elkészíteni, így néha muszáj egy kis trükkhöz folyamodni, ha ezekkel az ízekkel szeretnénk az asztalon találkozni.
A poharas zserbó sokszor akkora kedvenc lesz, hogy többé már nem készül másképp, arról nem is beszélve, hogy nagyon elegáns a tálalása, gyönyörűen mutat a szépen megterített asztalon.
Ez a recept egy könnyű, habos változat, még egy komplett vacsora után is nagyon jólesik!

Hozzávalók 4 adaghoz:

15 dkg zabkeksz
2 dkg vaj
• 15 dkg dió
• 10 dkg natúr krémsajt
• 1,5 dl tejszín
1 csomag Dr. Oetker Habfixáló
3 evőkanál porcukor
• 8 evőkanál baracklekvár
5 dkg mazsola
5 dkg étcsokoládé

Tovább a teljes recepthez >>>

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!