Fűszer és Lélek

Mennyei illatok, mennyei ízek: sült almahabos kosárka

sult-almahab-kosarkaNem véletlenül emlékeznek a nagyszüleink a régi telekre úgy, hogy az egyik a legjobb dolog a sült alma illata volt benne. Az alma és a karamell keveredése a levegőben annyira finom, hogy ezt azóta sem tudta semmi felülmúlni.
A sült alma frissen finom igazán, amikor még forró, de nem kell bánkódni akkor sem, ha marad egy kevés, sőt direkt ezért a sütiért is érdemes almát sütni!
Ha nincs időnk sütőben sütni az almát, nyugodtan használjuk a mikrót! Ehhez a módszerhez vágjuk negyedekbe az almát, és 800 watton süssük 4 percig. Az illata nem lesz annyira erős, de így is nagyon finom!

Elkészítési ideje: 25 perc

Hozzávalók:

• 1 csomag Dr. Oetker Leveles tészta
2 szép alma, megsütve
1 ek méz
1 kk őrölt fahéj
1 tojásfehérje
2 ek cukor

Tovább a teljes recepthez >>>

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!