Fűszer és Lélek

Szuper, letölthető szakácskönyv!

bliszko-viktor-vega-szakacskonyvNem tudok nem elfogódott lenni Bliszkó Viktor új, vegetáriánus szakácskönyvével. 
Először is ingyenes, töltsétek is le bátran! 
Másodszor én mindig a zöldségekkel vagyok bajban, nekem tényleg nagy segítség. Olyan még soha nem volt, hogy egy kacsamellet kellett volna kidobnom, de a legnagyobb igyekezetem ellenére is képes vagyok túlvásárolni magam zöldségekből, amit egy-két hét hűtőben történő érlelés után kidobok. Írtam már erről, nagyon szégyellem magam érte.
Harmadszor, ez a könyv nem olyan elszállt “pesti hipsztereknek való”, akik csak egy dél-amerikai dzsungelből származó beszerezhetetlen, és megfizethetetlen fűszerekkel elkészített ételélt lelkesednek. 
Negyedszer, és persze egyáltalán nem utoljára, Bliszkó Viktor a rokonom, és hát nagyon büszke is vagyok rá, és a feleségére, hogy ilyen klassz recepteket tudnak, és főznek, és írnak.
Különben pedig, ez a könyv szerintem nem is a vegáknak fontos, hanem nekünk húsevőknek. Tartom, amit az ajánlóban írtam: Végre egy új, jó vegetáriánus szakácskönyv! Ajánlom ezt a könyvet leginkább a húsevőknek, hiszen a “vegák” nemcsak köretként gondolnak a zöldségekre, hanem sokkal többet ki tudnak hozni belőle, mint mi. Érdemes, és lehet tanulni tőlük! Le kell szögeznem, hogy elfogult vagyok – persze nem alaptalanul – Bliszkó Viktor munkájával, hiszen közös a dédapánk, és bár egyikünk sem ismerte őt, alighanem tőle örököltük mindketten a gasztronómia iránti lelkesedésünket. Heti pár húsmentes napot tartani mindenkinek előnyös: egészséges, pénztárcabarát, és ami talán a legfontosabb: környezetkímélő.
Hajrá, töltsétek és főzzétek!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!