Fűszer és Lélek

Menő diákvállalkozás a School Food Campany Budapesten

Ma az a megtiszteltetés ért, hogy egy diákvállalkozás nagykövete lettem. 
Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium tizedikes diákjai diákvállalkozást hoztak létre, egészséges ételeket szeretnének automatákból árusítani. 
A projektjük rövid bemutatkozóját itt olvashatjátok:

“Mi 10 diák, az Alternatív Közgazdasági Gimnázium tanulói vagyunk és úgy döntöttünk év elején, hogy a Young Enterprise keretein belül alakítunk egy diák vállalkozást.
Ennek a vállalkozásnak a célja, hogy megoldjon néhány, számunkra fontos problémát.
Ilyen problémánk, hogy folyamatosan éhesek vagyunk, de a szünetünk túl rövid hogy végig álljuk a kilométeres sort a büfében vagy a menzán. Sokszor estig bent vagyunk az iskolában de a büfé már fél 1kor bezár. Így az étkezes nem egy közösségi tevékenység lesz, hanem egy rohanos, kapkodós valami.
Lehet hogy nem látszik, de a főleg a végzős korosztály, szeretne egészségesebben enni.
Így úgy döntöttünk hogy egy automatát szeretnénk üzemeltetni, amiben az lesz amit mi akarunk enni, hiszen ki tudná jobban ezt eldönteni mint mi?
Az ételek egészségesebbek mint amiket általában eszünk. Van benne, müzliszelet, joghurt ital, smoothi, szezám magos szelet, valamint nem rég fejlesztettünk ki egy új terméket a Neked Terem vállalkozással, a répás, uborkás mártogatósat.
Miután megkaptuk az automatát az Orange Koala KFTtől, rájöttünk h az automata csupán egy eszköz. A mi igazi termékűnk a tudás, amit a nagy múlti cégeknek adunk. A mi segítségünkkel elérhetik a diákokat és letesztelhetik az új termékeiket az automatánkban egy zárt közegben. A napokban keresett meg minket a Dr.Eotker, hogy szívesen együtt működne velünk.”

A SCHOOL FOOD COMPANY  bemutatkozó prezentációját itt tudjátok megnézni. 
Köszönjük, ha tovább viszitek a hírt!
https://www.facebook.com/SchoolFoodCompany

Szerintem nagyon menők! Hajrá School Food projekt!
Nyerjetek!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!