Fűszer és Lélek

Tini a konyhában: a legflegmább hummusz

hummus salata
Ma nemzetközi hummusz nap van, vagyis egy kis marketing a csicseriborsó krémnek. Mindenki készítsen, egyen, rendlejen, vegyen. Ettől semmi sem egyszerűbb a világon, igazán receptje sincs. A titok, hogy sok thina (tahini, szezámmagkrém) kell bele, és a lehető legkrémesebbre kell turmixolni. 
Dávid imádja, vasárnap reggelenként gyakran meglep vele minket. Mi meg imádjuk őt, és persze a hummuszt is. 
Kedvencünk gombával, de bárányhússal, vagy olajbogyóval is imádjuk, sőt sült paprikával, és rengeteg petrezselyemmel is. 

Itt pedig egy újabb infografika a hummuszokról. Ahogy tetszik!

Infographic-The-Definitive-Guide-To-Homemade-Hummus

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!