Fűszer és Lélek

A SÉF, premier előtti vetítés nyeremény

Chef-Movie-Food-Truck.jpgJaj, hogy én ezt mennyire várom! 
Nyilván imádom ez evős, főzős, receptes, utazós kedves filmeket, de ez szerintem ki fog emelkedni a többi közül. 
Amikor Zálival terhes lettem, onnan tudtuk, hogy valami nem stimmel a hormonháztartásommal, hogy hetekig minden nap megnéztem a Bor, Mámor, Provance-t 🙂 Azt hiszem, ez is olyan lesz, amit többszöri megnézés után se fogok megunni! 
A sztori: Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára válaszolt. Mikor munkanélküli lesz, volt neje (Sofía Vergara) unszolására elhatározza, hogy elfogadja a nagyképű volt pasijának (Robert Downey Jr.) a segítségét és megvalósítja egy régi álmát: nekivág Amerikának egy büfékocsival. Az útra elkíséri a kisfia és hűséges séf barátja (John Leguizamo), hogy együtt segítsenek Caspernek rájönni miért is érdemes élni. Természetesen a kubai szendvicscsodákon kívül. Plusz, feltűnik a fimben Dustin Hoffman és Scarlett Johannson is, úgyhogy lesz mit várni a vászon előtt. 
Különben is, ez kicsit olyan gasztroblogos dolog, nem? Séf, evés, ivás, twitter, étteremkritika, és jó kis kubai hangulat. 
Igen, nyerhettek páros belépőket a premier előtti vetítésre, méghozzá 4 párnak kedvez majd a szerencse. 
Írjatok egy mailt a nyeremeny kukac fuszereslelek pont hu címre a nevetekkel. Vasárnap este sorsolunk, a vetítés szeptember 29-én hétfőn, 19 órakor lesz. Kérlek titeket, hogy csak olyan írjon, aki ráér, és tényleg van kedve velünk mozizni! Köszönöm!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Flankerr says:

    Sofía Vergara, Scarlett Johannson, két ilyen jó nő egy filmben, túl szép hogy igaz legyen 🙂
    Sajnos dolgozom a vetítés ideje alatt, de ebből mozi lesz valamikor 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!