Fűszer és Lélek

Szeresd a hűtőd, és nyerj egy Bosch hűtőszekrényt!

1hungary fuszeres eszter lecso soup and Pastry filled with Lecso.jpgBevallom, én mindig igyekszem felhasználni a maradékot, és azt hiszem, ez a legnagyobb gondom is a konyhában: nem mindig sikerül, így sokkal több ételt dobunk ki, mint amennyit szabad lenne. Vagyis többet a nullánál.
De idén ősszel újabb fogadalmam volt, és bár kis lépés ez, de szeptemberben még nagyon jól csinálom, eddig semmi se végezte a kukában! #lovemyfridge 🙂
A Bosch felkérésére kicsit gondolkodtam azon, mi az, amit mi magyarok a legtöbbet eszünk nyáron, és mit lehet ezzel az étellel tenni, ha marad belőle. Persze, este be lehet tenni a hűtőbe, majd lehet belőle újra enni, de utána tovább lehet görgetni. Nyilván a lecsóra gondolok!
Másnap készülhet belőle leves, nálunk a gyerekek első nap is így eszik meg a lecsót, harmadnap pedig lehet lecsós rétes. Na, ezt viszont imádják a srácok is.
A recepteket a a Bosch oldalán találjátok, és nem csak magyar, hanem egy egész nemzetközi blogválogatást a témával kapcsolatban.
De hogy igazán érdemes legyen kattintani,  kisorsolnak öt gyönyörű Bosch hűtőszekrényt. Jaj, tényleg annyira szép! Nyerjétek meg ti! Én is szeretném, de sajnos nem indulhatok.

Hogy nyerhetsz?
Ezen az oldalon nézd meg a kis videót.
Készíts te is képet, videót, majd oszd meg a saját történeted Facebookon, Instagramon, Tweetteren, úgy, hogy használod a #lovemyfridge hashtaget. Regisztráld a megosztást itt is, ez nagyon fontos!
Az öt legkreatívabb beküldő mindegyike nyer 1-1 hűtőt, ezek közül az egyik 5000 Euró értékű. (Úristen!)
Hajrá, hajrá, hajrá! Határidő szeptember 30.

Ez egy szponzorált poszt. (x)

Bild 08.jpg

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Édenné Judit says:

    Indultam az instagramon, szoríts nekem kedves Eszter! 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!