Fűszer és Lélek

Ééééés a nyertes:

nespresso nyertes2.jpgAzt hiszem, a Rakottkert blog tulajdonosa Kósa Gabi nagyon boldog lesz ezekben a percekben, ugyanis megnyerte a Nespresso Coffee Challenge szakmai díját! Nem tudom, voltak-e már idén nyaralni, ha igen, akkor azért jó, mert elmehetnek újra, ha nem akkor pedig akár holnap indulhatnak!
Miközben a nyertest kerestük, annyira lelkesek lettünk, hogy muszáj volt elkészítenem nekem is a desszertet (ez van a fenti képen). Érdemes volt!
Az ízekben találkozik a markáns, kakaós keserű íz a kávé ízével, a szerecsendióval és a narancs gyümölcsösségével. A textúrák találkozás is izgalmas ízélményt nyújt – krém omlóssága a morzsa ropogósságával.

De nem csak egy nyertes született, hanem a közönségszavazás is befejeződött. Itt az Ahogy eszik, úgy puffad blog tulajdonosa Kandikó Éva tudhatja magáénak a legtöbb szavazatot, így ők mehetnek a Michelin csillagos Borkonyha étterembe vacsorázni.

És persze lesz még egy nyertes a szavazók között is, aki egy Nespresso U kávégéppel lesz gazdagabb, de az ő nevét még nem tudom. 

Köszönöm a többi remek receptet is, érdemes megnéznetek, és kipróbálnotok mindegyiket, mert nem csak kávé mellé érdemes főzni, de kávéval is! 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!