Fűszer és Lélek

Cointreau nyeremény, hőség, koktélozzunk!

cointreau_fizz_classique_cucumber.jpgA tegnapi poszt után megérkezett a nyár is végre. Mondjuk kicsit furcsállottam, amikor a rádióban minden órában elmondták, hogy mától visszatér a nyár, mert való igaz, hogy volt pár nap eső, meg hűvös, de azért mert májusban előzeteset kaptunk a jó időből, a nyár még csak most kezdődik, nincs minek visszatérnie. Na mindegy, nem kötekedek, csak csodálkoztam.
cointreau_fizz_classique_tomate.jpgMi egész múlthéten költöztünk, és a következő héten is ezt tesszük. Mindenféle a szekrényből ki, becsomagol, eldobozol, kicsomagol, szekrénybe be. Közben persze lomtalanítás, munka, a gyereknek iskola, ünnep, minden ami lehet. Éjjel 11 előtt egyik nap se kerültem ágyba, és ötnél tovább soha nem tudtunk aludni.
cointreau_ambiance.jpgÚgyhogy esténként én csak egy italra vágytam, hogy egy kicsit lelazuljak, kikapcsoljon az agyam, és már aludjak is.
Lime a hűtőben, menta a kertben, jég a fagyasztóban, jöhetnek a könnyű nyári koktélok. (Kell vennem pár jópofa poharat!)
Most nyerhettek egy üveg Cointreau-t, amiből elképesztően klassz koktélokat keverhettek. Ehhez nem kell mást tennetek, mint megírni a nyeremeny kukac furszereslelek pont hu címre, hogy milyen nyári koktélt kevernétek belőle.

 

Cheers! bubbles_chair.jpg

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!