Fűszer és Lélek

Gourmet fesztivál belépő nyeremény!

50220120418122551_gourmet_fesztival_logo.jpgOnnan lehet tudni, hogy a Budai Gourmet tényleg egy nagyon jó fesztivál, hogy évről-évre egyre korábban kezdem tervezgetni, hogy melyik nap mikor és kivel megyünk majd, melyik helyeket kell feltétlenül végíg kóstolni, hogy tudom megoldani, hogy a gyerekek ne legyenek velem mind a három nap, és a többi.
Szóval 2014-ben lesz Budai Gourmet, és idén is lehet nyerni 4 páros belépőt. Fontos, hogy már most találjátok ki, hogy melyik nap szeretnétek majd jönni, mert ha nyertek, ezt meg kell adnom, úgyhogy érdemes a programokat végig tanulmányozni!
Ez pl. elképesztően izgalmas: “A Gourmet Fesztivál fő küldetését hagyományosan a legjobb magyar éttermek egész országra kiterjedő bemutatása jelenti, de a közönség igényeinek megfelelően idén emellett betekintést nyerhetünk az autentikus ázsiai utcai kaják világába is.”
Vagy ehhez mit szóltok?
“Ahogy tavaly, úgy idén is lesz főhőse a Gourmet Fesztiválnak. Egyrészt persze a résztvevő kiállítók és a séfek, akik káprázatos fogásokkal várják a látogatókat. Ugyanakkor tegyünk közösen egy próbát, és gondoljunk egy ételre. Olyanra, amiből talán szombaton készül a legtöbb az országban, és ha bevalljuk, ha nem, amikor már hideg, akkor is rájárunk a tepsire délután. Egy fogásra, amelyben épp az a nagyszerű, hogy szeletelünk és rétegezünk.
A 2014-es Gourmet Fesztivál bemutatja: rakott krumpli legalább 30 felvonásban. Legalább ennyiféle verziót kóstolhatunk ugyanis május 30–június 1. között a Millenárison.”
És akkor a kérdés, amire emailben várom a választ szerda éjfélig, a nyeremeny kukac fuszereslelek pont hu címre, (és csak oda): melyik az az étterem, amit semmiképp nem hagynátok ki az idei Gourmet-n? 

 

Budai Gourmet, 2014. május 30 – június 1. Millenáris Park, 

Péntek – Vasárnap: 12.00 – 23.00.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!