Fűszer és Lélek

Konyhakiállítás nyeremény

konyha2014_019.jpgAzzal kezdem, hogy ma is, és holnap is lehet nyerni 5-5 db páros belépőt a konyhakiállításra. Ha rám hallgattok, szombaton biztosan kijöttök, ugyanis akkor tartunk Philips bemutatót Világevő Andrással, és amit főzünk, azt meg is ehetitek. Mi 14,30-kor kezdünk, és kb. egy órát leszünk a Siemens színpadon. 
De természetesen nem csak minket lehet nézni, főz majd Lila Füge is, ott lesz a Tafelspicc, és még nagyon-nagyon sokan. 
Nem csak azoknak érdemes kijönni, akik épp konyhafelújítás előtt állnak, hanem mindenkinek, akinek van konyhája. A konyhabútortól a legapróbb kiegészítőkig lesz minden. 
Holnap megmutatom a Fűszeres blog olvasóinak gyönyörű konyháit, gyertek vissza! 🙂

A Konyha már a spájzban van
Tervezgetjük és ábrándozunk róla, rengeteg fotót és katalógust nézünk át, miközben keressük az igazit. És a Konyhakiállításon végre találkozhatunk is vele, az új konyhánkkal!
A Konyhakiállítás február 28-március 2. között ötödik alkalommal várja látogatóit a 2014-es bútor- és konyhagép premierekkel, design díjas fejlesztésekkel, valamint kiegészítő-, kisgép- és konyhafelszerelési újdonságokkal a Budapest Sportarénában.  
Az építkezés vagy konyhafelújítás előtt állóknak minden korábbinál több konyhabútor stúdió mutatja be idei modelljeit. A 2014-es konyha trendeknek megfelelően előtérbe kerülő sötét fal- és felületszínek, valamint a nyitott és üveges tároló szekrények mellett egyedi minimalista és klasszikus darabokkal is találkozhatnak a konyhaválasztás előtt állók. A konyhai nagygép márkák szintén a rendezvényre időzíti új kollekcióik hazai debütálását, melyeket nem csak kiállítva, hanem használat közben is megismerhetünk.
A konyhához szervesen kapcsolódó étkezőhelyiség bútorai idén is az étkező dizájn szigeten jelennek meg, ahol a legnevesebb márkák vadonatúj fejlesztései mellett hazai tervezők munkáival is találkozhatunk
Egész napos bemutatókon ismerhetjük meg az új generációs konyhai kisgépeket, például azt is, amelyik egyesíti a konyhai robotgépet és indukciós főzőlapot. Így ugyanazzal a géppel tudjuk a tésztát dagasztani, megfőzni, és elkészíteni a hozzávaló szószt, de készíthetünk vele húsos ragukat, vagy párolhatunk benne halat, zöldséget is.
A Siemens Gasztro Színpad házigazdái, Havas Dóra és Bede Robi bemutatói mellett igazi kuriózumnak ígérkeznek a Béterv lakásétterem illatba zárt fogásai, a TV-ből ismert sztárséfek pedig most is interaktív programokkal készülnek a helyszíni fellépésre.
Feltétlenül regisztráljunk a www.konyhakiallitas.hu oldalon, hogy esélyünk legyen megnyerni a fantasztikus nyeremények egyikét, a fődíj egy 2,5 Millió Ft értékű konyhabútor a Nonoart felajánlásával!

Konyhakiállítás
2014. február 28 – március 2.
Budapest Sportaréna
www.konyhakiallitas.hu

Aki nyerni szeretne, válaszoljon erre a kérdésre (megfejtés a fenti szövegben):
Milyen szín 2014-ben a trend a konyhában? 

A válaszokat a nyeremeny kukac fuszereslelek pont hu címre várom. Sorsolás holnap reggel.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!