Fűszer és Lélek

Butlers a Westendben!

78689.w350h350.jpgAkik a pesti oldalon laknak, imádják a szép tányérokat, konyharuhákat, kis ezeketazokat, olyan dolgokat, amiket a férjek egyszerűen nem képesek öt percnél tovább válogatni, azok nagyon jól tudják, milyen rossz volt eddig, hogy át kellett menni Budára a Butlersbe.
butlers1.jpgEz az a hely, ahova én soha nem viszem magammal Gábort, mert csak megáll középen és morog. Jól van, menjünk már. Pont olyan szép mint a másik. Az egyiket. Egyiket se. Már van ilyened csak zöld. Minek kék is, amikor van piros? Hova fogod tenni? MENJÜNK MÁR!
butlers2.jpgHát, kinek van erre szüksége? A Butlers kifejezetten barátnős, vagy magányos program. Minden évben alig várom az évszakváltásokat, amikor megérkeznek az új dolgok: terítők, poharak, csodaszép szalvéták, asztali díszek, lámpák. És most végre a Westendben is nyitott egy üzlet, ami tőlünk negyed órányira van csupán gyalog. Hurrá!
Külön öröm, mert a Butlers hírlevelének a receptes részét ketten írjuk Dórával, így nem kell sokat utaznom, hogy megnézzem az épp aktuális választékot, amiben tálalhatok a fotókon. Fel vagytok iratkozva? (a lap alján) 😉 Most készül a karácsonyi libamáj a következő számba, úgyhogy érdemes!
78101.w300.jpgA karácsonyi választék mindig pazar, idén se tudtam ellenállni a szarvasoknak, vettem is belőlük egy családot, meg két baglyot is. Ha még szeretnétek elkapni az ünnepi dolgokat, érdemes sietni, mert ezeket nem újítják meg, ha elfogy akkor jövőre lesz legközelebb, és akkor valami egészen más kollekció! (x)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. @certaldo: igaz, de nekem eddig pestiként a Mammut volt közel, úgyhogy át kellett mennem 🙂 Na de most, itt nyílt a szomszédban. Végre.

  2. certaldo says:

    Őőőőőőőőő, nem kellett átmenni: Árkád, Aréna, Corvin plaza. De azért tök jó, hogy már Westend is. 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!