Fűszer és Lélek

Nespresso bögre nyeremény!

Travel mug.jpgKezdődjön jól a hét, ez a nap se teljen el nyeremény nélkül!

Akik szintén Nespresso kávét isznak, egészen biztosan minden évben alig várják, hogy kiderüljön, melyen karácsonyi ízek lesznek kaphatóak abban az évben. Eddig csak ilyenkor télen volt kapható a vanília, vagy a csokoládé, de annyian szerették ezeket, hogy betették őket az állandó kínálatba. Idén szavazni lehetett arra, hogy melyik legyen 2013 téli íze, és a nyertes a Cioccorosso lett.
Ezzel kapcsolatos a mostani kérdés is: milyen ízvilágot rejt a Cioccorosso limitált kapszula? A helyes megfejtők között három Nespresso utazóbögrét sorsolunk ki. A válaszokat a nyeremeny kukac fuszereslelek pont hu címre várjuk! 

A bögréről: A közelgő karácsonyi ünnepekre a Nespresso is felkészült, hogy a kávé szerelmeseit stílusos, szép és időtálló ajándékokkal lephessük meg. A praktikus és letisztult kávégépek és a már 21 állandó kínálatban elérhető kapszula mellett a Nespresso számos kiegészítőt, készletet is kínál, amivel a kávézás élménye még teljesebb lehet.  A Nespresso Boutique újdonsága a Travel mug  (termo bögre) , amivel a folyton rohanó, úton lévő barátainknak, családtagjainknak szerezhetünk örömet. Az igazi Nespresso rajongók szeretik magukkal vinni kedvenc kávéjukat, bárhová is induljanak: ezentúl ezzel a dupla falú, rozsdamentes acélból készült pohárral ezt könnyen megtehetik. A 380 ml kapacitás megengedi, hogy akár több adag kávét is tároljunk benne, vagy, hogy egy igazán hosszú latte-val töltsük fel. A termék fogyasztói ára: 5490 Ft

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. szilaspinyó says:

    Fekete csoki és piros gyümölcsök.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!