Fűszer és Lélek

Nyerj 10.000 forintos ALDI utalványt!

ALDI_3C_RGB_logo_1.pngHa a saját pénztárcámat nézem, akkor azt feltételezem más családos olvasókról is, hogy most mindenkinek nagyon jól jönne egy 10.000 forintos ALDI vásárlási utalvány! 
Lassan vége a nyárnak, ami sajnos azt jelenti, hogy mindenki hazamegy a nyaralásból, és meg kell venni az iskolához szükséges dolgokat, ami nem két fillér. Füzet, toll, festék, zsírkréta, tolltartó, és még ezer dolog, amit az iskola kér, hogy a tankönyvekről, és a kinőtt ünneplőruháról ne is beszéljünk.
Ahhoz, hogy eséllyel induljatok az utalványokért, nem kell mást tennetek, mint megválaszolni e-mailben egy kérdést. A megfejtéseket a fuszereslelek kukac gmail.com címre várom. Segítség ezen az oldalon.
Hogy hívják az ALDI háziasszonyait, és kinek szőke a haja?
Aki most nem nyer, az se keseredjen el, ugyanis ALDI-ban kapható akciós termékek remek ár-érték aránnyal bírnak, és nagy segítséget jelentenek a szeptemberre való felkészüléshez, és most éppen iskola napok vannak.
Tehát, várom a leveleket erre a címre: fuszereslelek kukac gmail.com, sorsolás 2013. augusztus 30-án, a nyerteseket levélben értesítem. 
Aki majd nyer, annak szükségem lesz a postacímére, mert levélben küldöm az utalványt.

HAJRÁ!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Zb74 says:

    Ez remek dolog, de nem azt ígérted a legutóbbi bejegyzésben, hogy a magyar érlelésű T-bone-ról fogsz írni? 😉


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!