Fűszer és Lélek

WAMP SPÁJZ :: 2011.november 26-27 Millenáris

A WAMP Spájz bemutatja:

GASZTROBLOGGER RAPIDRANDI

Már nem csak kézműves fülbevalók és hasonló jóságokra gondolnak azok, akik kijárnak vasárnaponként a Wampra, hanem tudják, hogy valódi kézműves finomságokat is vásárolhatnak: sajtokat, felvágottakat, sütemény, mézet lekvárt és olívaolajat, na és persze és sok-sok édességet. A mostani Wamp egy picit még ettől is különlegesebb lesz, ugyanis hatalmas kulináris felhozatallal készülnek. Bemutatkozik pl. a három új gasztroblog szakácskönyv is (Lila Füge, Chili&Vanilia és Dolce Vita). A Spájz szekciói:

72

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Cambria”,”serif”;}

  1. Dunszt: lekvárok, szörpök, savanyúságok
  2. Szalonspicc: kézműves sör, borok, pálinka, koktél
  3. Állati: hal, hústermék, sajt
  4. Édes: sütemény, csokoládé
  5. Friss: zöldség, gyümölcs, kenyér
  6. Vegyespolc: kávé, tea, fűszer, olaj, ecet, szakácskönyv, stb.

27-én vasárnap 15 órára várunk benneteket szeretettel egy randira, ahol mindössze három perc alatt kell megbeszélnünk bármit, amire kíváncsiak vagytok. Lehet kérdezni nyugodtan bloggal, könyvvel, családdal, recepttel, kutyával-macskával kapcsolatban. Akikkel még találkozhattok rajtam kívül: Chili&Vanilia, Dolce Vita, Lila Füge, Világutazó, Édesem.

 BARTA PINCE

És a végére egy kis személyes: a Barta pince standjánál csodálatos tokaji borokat kóstolhattok, és egy kis meglepetéssel készülünk mellé! Gyertek, találkozzunk, borozzunk, és beszélgessünk! Szeretettel várunk benneteket!

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

Elkészült a konyhánk a több száz éves Rákóczi kúria mélyén, a kertünkben illatozik a kakukkfű, zsálya, és a bazsalikom, a pincénkben pedig jó borok pihennek a hordókban. Már csak te kellesz hogy ízekkel is megtöltsük a házat. Amíg a férfiak a pincében kóstolnak, a hölgyek sem unatkoznak, de később cserélhetünk is, hiszen főzni mindenki tud!
Főzőtanfolyamainkon mindent megtanulhatsz, ami egy meghitt vacsorához szükséges, megkóstolhatod a csodálatos zempléni ízeket. Amit főztünk – természetesen egy gyertyafényes vacsorán el is fogyasztjuk – a hozzá illő borokkal együtt.

Bővebben itt.

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. chilii says:

    meg kell néznem a dec17-i tömegközlekedési menetrendet 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!