Fűszer és Lélek

Születésnapi ajándékfőzés

Pár hete nászajándékként kapta egy nagyon kedves pár, hogy közösen elkészítettük a vacsorájukat a konyhájukban, most pedig egy születésnap meglepetésajándéka volt a közös főzés az én konyhámban.
Mindig nagyon izgulok, ha elvállalok valami ilyesmit, hogy milyen is lesz, hogy fog sikerülni, jó lesz-e a hangulat, tudunk-e beszélgetni? De nem is értem, hogy miért aggódok, hiszen aki ilyen ajándékot kap a barátaitól, annál két dolgot egészen biztosan leszögezhetünk: a megajándékozott is oltári jó fej kell, hogy legyen, hiszen biztosan nagyon nyitott személyiség, aki egészen biztosan érdeklődik a gasztronómia iránt, és az ajándékozó barátok is tuti jó arcok, mert utánajárnak egy ilyen meglepetésnek, leszervezik, kiválasztják a menüt, titkolóznak, végül együtt örülnek az ünnepelttel.
Annyira feldob az ilyesmi, hogy utána hosszú órákig nem tudok elaludni, és arra vágyok, hogy minden nap lehessek valakinek az ajándéka, mert az annyira, de annyira jó érzés!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Anonymous says:

    nekünk is maradandó élmény volt! még1szer köszi, Eszter! :)Ági

  2. Fondantina says:

    Szia,Én Kolozsváron vagyok egyetemista, Kommunikáció és PR szakon és a szakdolgozatom témája a A gasztroblogok és a vendéglátóipari PR kapcsolatának elemzése. Ennek az elkészítéséhez szeretném kérni a segítséged. Egy online kérdőívet kellene kitölteni (10 kérdés). Ezekre lenne jó, ha minél részletesebben válaszolnál. A kérdőív ezen a címen érhető el: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/457802771/1/ Előre is köszönöm a segítséget.

  3. Szulamit says:

    barrix: a képek alapján borleves üvegből.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!