Fűszer és Lélek

Piknik a LASSÚSÁG jegyében – Slow Food Central Budapest

Ezt nézzétek!
Ha van valami, ami mellé teljes mellszélességgel oda tudok állni, akkor a Slow Food mozgalom.
Gyertek!

Szeretünk enni. A történet lényegében innen indul. Ehhez hozzátartozik még, hogy érdekelnek minket azok az emberek, akik, hozzánk hasonlóan az étkezést a kultúra részének tekintik. Azok, akik ennek megfelelő tisztelettel viseltetnek a Budapesthez és környékéhez kötődő növények, állatok, receptek, gasztronómiai hagyományok iránt. Egyre több kézműves szemléletű borász, sajtkészítő vagy más élelmiszertermelő dolgozik itt, akiknek jövője akkor garantált, ha mi, az itt élő fogyasztók megismerjük őket. Ezért jött létre a Slow Food Central Budapest. Mert mi szeretünk enni.

A Slow Food nemzetközi mozgalmának budapesti csoportja, minden érdeklődőt szeretettel vár június 26-án a Margitszigeti Nagy rétre, egy piknikre.
Hozz magaddal egy otthon készített finomságot, vagy csak ugorj el egy piacra, és vegyél friss gyümölcsöt, zöldségeket, sajtot, kolbászt, kenyeret! Hogy a szomjadat is elolthasd, készülj kedvenc boroddal, vagy más italoddal! Mi szívesen megkínálunk majd ételekkel, italokkal, ha Te is hozol valamit, biztosan mindenki jóllakik!
Ha érdekel a Slow Food, többet is megtudhatsz róla a szervezet nemzetközi honlapján, vagy a Central Budapest facebook felületén.
Helyszín: Budapest, Margit-sziget, Nagyrét
Időpont: 2011. június 26. 11:00-17:00-ig
Ha kérdésed van, írj a slowfoodcentralbudapest@gmail.com e-mail címre. Örülnénk, ha eljönnél, kérjük, ha számíthatunk rád, küldj egy e-mailt, csak, hogy tudjuk, hogy kb. hányan leszünk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!