Fűszer és Lélek

Idén is élőben főzünk!

Idén is lesz blogkóstoló, amire “szokás szerint” egy sólettel készülök. Idén egy észt különlegességet szeretnék megmutatni nektek, ami még csak nem is hasonlít a tavalyi szíriai sóletre, de a szokásos kelet-európaira se. Viszont finom 🙂

Június 4. szombat, 12.00, Milenáris
Gyertek!
A Dining Guide Food Show egyik kiemelt programja a szombati, 12 órakor kezdődő Tefal – Dining Guide Blogkóstoló, ahol a legnépszerűbb gasztrobloggerek készítik el kultikus receptjeiket. A rendezvény keretében a látogatók nemcsak a monitoron keresztül képzelhetik el az ízeket, hanem a valóságban is megkóstolhatják a gaszrobloggerek főztjeit. A két évvel ezelőtt a Tokaj-hegyaljai Erdőbénye fesztiválról indult kezdeményezést tavaly már a Dining Guide szervezte meg szervezte meg a budapesti Tabáni Teraszon berendezett látványkonyhákban, ahol a legismertebb blogok szerzői mutatkoztak be főzőtudományukkal a közönségnek.
A bloggerek lelkesen készülnek a megmérettetésre, már a tervezett menüt is összeállították, amely az alábbi:
    Chili&Vanília: Ázsiai saláta
    Csak a Puffin: Málnás cheesecake brownie
    Dolce Vita : Vadragus és pesto-s tészta
    Fűszer és Lélek: Észt sólet tormalevélbe töltött puliszkával
    Gabojsza : Erdélyi töltött szőlőlapi (töltike)
    Horasz: Ecetes tűztál – különleges vietnámi tekercs
    Lila Füge: Pavlova variációk
    Limara: Buci medvehagymás krémmel és paradicsommal
    Lorien: Zöldséges lasagne
    Piszke: Csirke tikka masala naan kenyérrel

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!