Fűszer és Lélek

Gránátalmás kelbimbó

Írhatnám azt, hogy végre, ez a kelbimbó recept annyira bejött a férjemnek, hogy megevett egy egész tányérral, és másnap kért még, de nem lenne igaz.
De! Megkóstolta, megvett négy negyedet, vagyis egy egész kelbimbót, és azt mondta, hogy ez így már végül is ehető. Én ezt teljes sikerként könyvelem el, szinte már szereti. Még húsz év, és mindenki meglátja, a kelbimbó lesz a kedvence. Vagy nem.
Pedig a roppanósra sütött, enyhén karamellizált, édes-mézes kelbimbó tényleg nagyon finom!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Dió Bisztró says:

    A férfi embernek elsőre mindig averziója van a zöldségekkel szemben:))Ha fellelhető benne valami szeretett ízre utaló, akkor eddig még sikerült megkóstoltatni:))A kóstolás is nagy szó!!!!!:)) Lássuk be:))Nekem nagyon tetszik, bár nem vagyok FÉRFI,egy próbát fogok tenni náluk:))


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!