Fűszer és Lélek

Megnyílt a METRO Vevőakadémia

Szponzorált tartalom (x)
2010. október 18-án a METRO megnyitotta a budaörsi METRO-központ mellett épült, egyedülálló Vevőakadémiát, amely programjaival a METRO professzionális partnereinek, a szektor képviselőinek és a független kiskereskedőknek nyújt szakmai képzési és fejlődési lehetőséget. Az új intézmény tankonyhát,konferenciatermet, kávézót, éttermet és kiskereskedelmi bemutatótermet is magába foglal. Az új tudásközponttal a vállalat elsősorban a szakképzésből már kikerült szakácsok,vendéglátósok és kiskereskedők magas színvonalú oktatását, valamint ezáltal a magyar gasztronómia és vendéglátóipar hosszútávú fejlesztését tűzte ki célul.

A megnyitó alkalmából a vállalat felkért két gasztrobloggert (Chili és Vaníliát és engem), hogy látogassunk el a Metro-ba, és tekintsük meg az áruház választékát, majd abból válasszunk ki olyan termékeket, amelyeket a főzésünk során gyakran és szívesen használunk. Szokás szerint nagyon jó volt a húsrészleg és a halaspult is. Érdemes volt úgy végignézni a választékot, hogy az áruház igazgató mutatta be a termékeket, így több olyan termék a kosaramba került, amit eddig észre se vettem.

Nálam többek között a következő termékek kerültek a bevásárlókocsimba:
Aludttej  (Ezer éve nem ettem aludttejet, bár mióta lehet kimérve is kapni házitejet, erre megvan az esélyem, mégis nagyon megörültem neki)
18 hónapos parmezán kilós csomagban (saját termék, nagyon jó áron)
báránygerinc
libanyak bőr (remélem állandó termék lesz a libanyak bőr, és nem kell a baromfisnak könyörögni érte a piacon!)
egész lazac
ötféle paradicsom a fél centistől a feketéig
friss fűszernövények
szárított kucsmagomba
avokádó olaj
Mandolás az Oremustól, mert szeretem 🙂
Most nem tettem a kosárba, de már többször említettem, hogy kacsamellet szinte csak a Metróban érdemes vásárolni, itt mindig van tizenöt dekás is, nem csak struccméretű, és eszméletlen friss!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!