Fűszer és Lélek

Szilvásrétes

Szeptember 11-én A Dining Guide szervezésében kezdetét veszi az első gasztroblog kóstoló a Tabáni teraszon. Sok-sok finomság között egy igazi őszi süteménnyel is várjuk a látogatókat: szilvás rétessel. Az utóbbi napokban négyféle rétest is sütöttem, hogy a legfinomabb változatot tudjam elkészíteni a nagy napon. Az egyik változat a képen szereplő lett. Receptért kattints ide , és a blogkóstolóra is itt lehet regisztrálni.

Gyertek, nagyon várunk benneteket. És nagyon izgulunk! 🙂

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Fűszeres Eszter says: (előzmény @lauranne)

    Szia, sajnos fogalmam sincs már 🙁 Szerintem le is veszem a posztot.

  2. lauranne says:

    Még annak idején megsütöttem, és mindenkinek ízlett, aki evett belőle, de sajnos mára az oldal, nem található. Megtennéd, hogy felteszed ide a receptet?
    Köszönöm!

  3. Zsuzsa says:

    Hú, jól néz ki, meg az alatta lévő "konyharuha" is. 🙂 Eszembe jutott erről a flódni. Mindkettőt meg tudnám most enni…

  4. duende says:

    :)) Jövő hétre terveztem én is a szilvás rétest! :)Nagyon guszta!

  5. Anonymous says:

    Kedves Eszter! Milyen réteslapot használsz? Köszönöm!Kriszta

  6. Zoltánné says:

    Sikerült a hétvégi shabat shallom, isteni kalács, sólet, kacs cvekedlivel, gombakaviár, zsidótojás, gombás sajtkrém, kacsamáj aszuban mézzel… Flódni…Senki nem fogyott, egy grammot sem…Boldog vagyok:):)

  7. Anonymous says:

    Köszi a receptet, ma sütöttem három rúddal, és már egy falat sincs belőle :-)!Nagyon-nagyon finom!Zsófi

  8. Anonymous says:

    Ez a szilvásrétes (ma sütöttem meg) ráébresztett valamire: egy étel lehet finom, de attól tökéletes, hogy 100%-ban passzol a hangulunkhoz, az évszakhoz, ahhoz, amiben épp vagyunk. Na, ez a rétes ezt hozta! Tökéletes őszi kaja, annyira passzolt a mai napomhoz, hogy ihajj! Hűvös, de napsütéses, édes, de nem geil, a dió naggggyon kellett bele, nyamm! Ha az ember hazajön egy ilyen szeptemberi napon a munkából, pont egy ilyen szelet szilvásrétesre vágyik! Köszönöm!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!