Fűszer és Lélek

Bemutatom a barátaim:

Azt hiszem mi is megérdemeljük, hogy egy kicsit lecsatlakozzunk a Mátrixról pár napra, még ha nem is teljesen. Arra gondoltam, hogy addig se hagyom az olvasókat írás nélkül, ezért megkértem pár barátomat, hogy írjanak augusztusban a Fűszeresre.
Tudom, hogy sokan várjátok a kuglófot, ezért rögtön Hídvégi Andrással kezdjük, aki nemrég meghalt nagymamájáról emlékezik meg egy kuglófos írásban.
De lesz majd Lila Füge, Chili és Vanília, aki nem akar női táskákról íni, pedig itt lett volna a nagy lehetőség számára. Aztán főz valami “zsidósat” Anna a Malackarajról, ír valamit Shadai is a Judapestről, de az is lehet, hogy Bitter Brunó néven jelentkezik majd, és valami nagyon komolyat kaptok.
Winkler Nóra Jeruzsálemben járt és nagyon szép interjút készített a jiddis/zsidó gasztronómiáról.
Novák Péter aki János is egyben és nem mellesleg a jobb oldalon látható Facebook logot is csinálta, 16 év után felbukkant és Spanyolországot lecserélte a Zemplénre. Erről még lesz itt szó, kíváncsi leszek a bevezetőjére.
Csite Norbi most palackozza első borait Erdőbényén, úgyhogy vagy erről, vagy valami egészen másról ír majd itt nálunk.
Persze én se veszek el teljesen, de a férjem már feltöltött két írást, nemsokára azokat is olvashatjátok.
Addig is csatlakozzatok a Fűszeres blog Facebook oldalához, ahol minden megjelenik, ami ide nem fér be, de talán érdekel benneteket.

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Dóri says:

  nem tudom mi a gond a facebook-os megjelenéssel, közösségi portál, az oldalnak több olvasó, az olvasóknak több olvasnivaló, személyesebb kapcsolat ésatöbbi.biztos menő leszólni az ilyesmit annak, aki nem is tudja miről szól.

 2. Márta blogol, naná says:

  hát… inkább kár, hogy egy olyan hely is kell mint a facebook. a helyettesítések helyettesítése.én inkább itt, a blogon látnám szívesen. azt is ami "nem fér ide" miért is?)Márta

 3. Dóri says:

  VÉGREVÉGRE FACEBOOK-ON IS!!! 🙂

 4. Helga, nagyon köszönöm, igazán jól esik!!! 🙂

 5. Anonymous says:

  Szia!Jó pihenést, köszi hogy mi addig is kapunk olvasni valót.Láttalak a Nők Lapjában olyan volt mintha a barátnőmet látnám viszont. (Pedig csak én ismerlek.)Helga


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!