Fűszer és Lélek

Vegyetek cidert!

Nem főztem tegnap, sőt, kitaláltam, hogy dolgozzunk a közeli plázában délben, ha már van wifi, és élvezzük a légkondi áldásos tevékenységét, miközben megebédelünk az egyik büfében.
De háromkor már nem tudtam annyi limonádét meginni, ami elég lett volna, úgyhogy megnyitottam azt a levelem, amiben amolyan válaszként az előző cideres posztra megkaptam a lelőhelyeket, hogy hol is lehet cidert venni, és elugrottunk a legközelebbibe, egy tescoba. Útközben vettünk egy zsák jeget a benzinkúton, és jól betáraztunk ciderből. Dávid a nagymamánál heveri ki a hőség ártalmait, úgyhogy nyugodt szívvel dönthettem úgy, hogy ennyit a vacsoráról.
A Westons Stowford Press Medium Dry és a Westons Premium cider akciós áron kapható 🙂
Éjfélig hat üveggel pusztítottunk el, nagyon jól esett!

A Cider Budapest http://www.almabor.hu/ oldalán ott az e-mail címük, ahová ha “almabort szeretnék” tárggyal küldünk levelet, elküldik a lelőhelyeket.
Hasznos, hasznos, hasznos!
Kedvencem ez:
berugok.hu (Budapest), telefonos rendelés, 30 percen belül, 18 és 6 óra között, http://www.berugok.hu/
Ez szerintetek is azt jelenti, amit én gondolok, hogy éjjel autóval kiviszik az alkoholra szomjas ügyfélnek a piát? Mert akkor ez hatalmas ötlet! El tudom képzelni, hogy sok spontán partyba hívják őket.
A legkönnyebben megtalálható pontok talán a Tesco és az Auchan nagy választékkal, de több borkereskedésben, sörözőben, pizzázóban, kávézóban, sőt zöldségesnél is árulják már, legnagyobb boldogságomra.
Mivel ez egy blog, az online lehetőségeket megosztom részletesen:
http://www.vineabt.hu/
http://www.finestore.hu/
http://www.italclub.hu/
http://www.berugok.hu/
http://www.ciderstore.hu/

Egészségetekre!

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Anonymous says:

  pontosan így van szerintem is, és mivel amúgy is a sör és a bor között helyezkedik el, így szerintem teljesen jó, hogy az ára is pont így helyezkedik el.Én végigkóstoltam mindet, és erős összefüggés van az ár és a minőség közt ebben a szegmensben is. Az olcsóbbak közül egy-két termék volt, amire épphogy rá tudtam fogni, hogy iható, de a prémium kategóriában olyanokat kóstoltam, amikre ha most is rágondolok úgy érzem innom kell legalább egy kortyot :)borban is, rövidben is, sörben is találni egész olcsót, és prémiumot, itt sincs ez másképp, csak egyelőre az emberek nem látják át a különbséget cider és cider közt, de idővel ez is változni fog, és az olcsót veszik azok, akiknek megfelel az a kategória, a drágábbat pedig az igényesebbek

 2. Anonymous says:

  CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER,CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, CIDER, CEDER, CIDER, CIDER, CIDER, ó igen! 🙂

 3. Házisárkány says:

  az internet alkoholistává tesz! :o)elkezdtem borokat kóstolgatni,de nagyon módjával(a szekszárdi félmaratonomon kapott borocskát képzeld,megittuk!)nagy ritkán veszek hétvégére egy -egy üveg rozébort!ez a cider is érdekel!!!!

 4. hzsofi says:

  A Szimplakertben lehet kapni csapolt cidert!

 5. Bombadil Toma says:

  legutóbb én is a tecsóban vettem pár üveggel. számomra érthetetlen módon a sörök között tartják, ráadásul olyan prémium sörök között, amik közé tökre beolvad. végig kellett olvasnom a címkéket, hogy megtaláljam… :))

 6. Kékmadár says:

  Esküszöm ma veszek egy üveggel, hogy végre megtudjam miről maradtam le edddig.

 7. Pötipite says:

  Az ára alapján nem csodálom, hogy a prémium cikkek között található.Maradok a 100% almalé+szóda+jég kombónál, azt szeretem ebben a melegben.Talán egyszer lesz magyar almabor is…http://sikeres.hu/cikkek/hova-tunt-az-almabor-343.html

 8. Anonymous says:

  hát a magyar "régi" almabornak ehhez az almaborhoz, azaz ciderhez, lényegében nem sok köze van. Itthon hol termesztenek cider almát? A cidereket NEM étkezési almából készítik, hanem étkezésre alkalmatlan almákból. Ahhoz, hogy legyen itthoni cider, előbb valakinek el kell kezdenie cideralma típúsokat ültetni, megvárni azt a 6-8 évet mire termőre fordul, és emellett valakinek be kell fektetnie 2-3 milliárdot(!!) egy palackozóra, és további milliárdokat költeni a márka befuttatására… ha esetleg olvassák milliárdosok, akkor gondolják meg! 🙂

 9. Anonymous says:

  Az ára engem is meglepett… Bennfentesek tudják esetleg, hogy kinn is ilyen árban vagy csak nálunk – mint kuriózum – került prémium árkategóriába? (Bornak olcsó, de sörnek egy kicsi drága…)

 10. Anonymous says:

  Szerintem relatív, hogy drága-e vagy nem. Felesleges a sörhöz meg a borhoz hasonlítani, mert ez cider. Én speciellll nagyon rákattantam. Egyébként mindig a CiderStore.hu-ról rendelem, és mindig van valami akciójuk, amitől vagy olcsóbb lesz a csomagom, vagy több lesz benne a folyadék ugyanannyiért. Most például a Blackthornból 6 db 9százvalahány Ft. Erre azért nem mondanám, hogy drága… 🙂

 11. Gabojsza says:

  Napok óta mi is gyakorlatilag ezen élünk…az üresüvegek meg csak gyülnek, gyülnek…:-)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!