Fűszer és Lélek

Your Future Potentials Research 2010

A Hewitt idén is nagyszabású munkáltatói arculatkutatását szervez, ahol többek között a különböző iparágakban munkát vállalók fizetésére/fizetési igényére kíváncsiak.
Érdekes a tavalyi eredményeket olvasgatni, mennyivel keres többet egy budapesti IT mérnök a borsodi PR szakembernél, de nekem a legérdekesebb az az infó volt, hogy 45 évesen már megelégedünk majd a beosztásunkkal, és a jövedelmünkkel is. Persze gondolom ez a megelégedés viszonylagos, talán egy 28 éves fiatalhoz képest. Minél többen töltitek ki a kérdőívet, annál pontosabbak lesznek majd az adatok. Érdemes, iPodot, MP3 lejátszót, fényképezőt, digitális kamerát sorsolnak ki a válaszadók között!
Érdemes rászánni 10 percet!

“Nem kétséges, hogy arról sokat tudsz, mit várnak el a vállalatok Tőled, mint leendő vagy aktuális munkavállalótól. A Hewitt “Your Future Potentials” kutatása most arra kíváncsi, Te mit vársz el attól a cégtől, ahol szívesen dolgoznál, vagy – éppen ellenkezőleg – melyek azok a tényezők, amelyek miatt bizonyos vállalatok, vagy akár teljes iparágak veszítik el a vonzerejüket a szemedben.Mondd el, hogy mit gondolsz a kérdőívben található iparágakról és cégekről, hogy együtt formálhassuk a hazai munkáltatókat olyanná, amilyennek Te is szeretnéd látni azokat! A kitöltés kb. 15 percet vesz igénybe, a kutatás eredményeit pedig áprilisban tesszük közzé.A kérdőív kitöltői friss fizetési adatokat kapnak a megjelölt munkakörökből, plusz részt vesznek a nyereményjátékban, ahol iPodot, MP3 lejátszót, fényképezőt, digitális kamerát sorsol ki a Hewitt.”

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Igen, én is úgy látom, hogy működik, most csinálom. Már 61%-nál tartok.

  2. Anonymous says:

    Nekem működött végig.Lili

  3. Továbbítottam a problémát a szervezőknek. Köszi a visszajelzést!

  4. Anonymous says:

    kb. az 5. kérdéstől nem tudok továbblépni. bravo.emese


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!