Fűszer és Lélek

Sokkicsi nyeremény “átadás”

Elérkezett ez a hétvége is, pedig decemberben még olyan nagyon távolínak tünt, eljött hozzám a tombola nyertese két barátnője társaságában, hogy megtanuljanak kalácsot fonni.
A lányok nagyon kedvesek voltak, mindenféle ajándékokkal felszerelkezve érkeztek, úgyhogy most két új hagymás virág teszi próbára a kertész énemet: locsolom-e őket rendesen, vagy arra a sorsra jutnak, mint minden szobanövényem a pistikét kivéve?!
Kaptam egy doboz fantasztikus belga pralinét is, a hűtőszekrény tetején dugdosom magam elől, de mindig megtalálom. De az a helyzet, hogy vissza fog állni szerintem a régi rend a blogom indulása idejéből, és több arab étel fog mostanában készülni, ugyanis az ágyam mellett pihen a The Flavours of Arabia című enciklopédia, amit Iza egyenesen a Notting hilli Books for Cooks-ból hozott, és imádom!!! 🙂
Remélem megjegyezték a lányok a kalácsokat, de arra gondoltam, hogy valamikor újra felteszem majd a blogra az összeset, legyenek egy helyen.
A fáradalmas munkát egy vacsorával pihentük ki, beszélgettünk egy kellemeset, aztán mi a tervünk ellenére mégse mentünk a férjemmel moziba, mert nem tudtam elszakadni a könyvemtől.
Köszönöm mindenkinek, aki támogatta az éhező gyereket, és köszönöm a szervezőknek is a sok-sok munkát és remek ötletet! Remélem jövőre még több pénzt tudunk gyűjteni közösen valamilyen nemes cél érdekében!

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Á la carte says:

  Eszter, szeretem a blogod, ezért adnék egy "díjat" : )http://alacarte-kulinaria.blogspot.com/2010/01/kreativ-blogger-dij.html

 2. Örülök, hogy jól éreztétek maagtokat! Erre a lisztre mostmár tényleg kíváncsi vagyok! 🙂

 3. Tita says:

  Még egyszer köszi mindent Eszter tényleg felejthetetlen mulatság volt! Valóban, nálam már meg volt a próbasütés és a komlósi liszt működő képes,azért majd valahogyan juttatok belőle, hogy tesztelhesd! 🙂 Rita

 4. Én köszönöm! Csodálkoztam volna, ha a komlósi liszthez kell sikér! ;-D

 5. Anonymous says:

  Mindent koszonunk Eszter!Kepzeld Rita azt mondja hogy a komlosi liszthez nem kell siker :-)))I.

 6. Zempléni Pista says:

  Nagyon helyes, ha már egy valódi Pistától kapsz egy Pistikét, aztatat ápolni is köll. :-))ZP


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!