Fűszer és Lélek

Egy kis sajtó

Dicsekedni fogok, elnézést érte, tudom, hogy nem szép szokás…
Megjelent a Stahl magazin karácsonyi száma. Már az előző számban is olvashattátok a sóletes írásomat, de mostaniban kilenc teljes oldalam lett, és ebből kettő egész oldalas fotó, amire nagyon büszke vagyok!
Írtam a világban fellelhető pár karácsonyi süteményről, és egy nagyon olcsó, pénztárca kímélő szilveszteri buliról. Ezeket az ételeket meg is ettük tízen, sok-sok pezsgővel kiegészítve, úgyhogy kipróbáltuk, valóban jóllakik vele egy tíz fős társaság, még táncolni is lehet mellette, és a tánc utánra is marad belőle.
Aztán igazi meglepetésként Lévai Anikó (aki ugye az Orbán Viktor felesége) egyik kedvenceként jelöli meg a szakácskönyvem. Kár, hogy aki most olvassa ezt, az már lemaradt róla, mert a könyv elfogyott 🙂 Különben pár hónapja egy hölgy megkeresett mélben egy g-mail-es címről, hogy Lévai Anikó szeretne egy levelet írni nekem, és adjam meg a postacímem, de furcsállottam a dolgot és nem mertem megtenni…

A másik cikk igazából egyáltalán nem rólam szól, de eddig még nem szerepelt a nevem a The New York Times-ban, és annyiból vicces, hogy most Hunvald Györggyel említenek egy cikkben… Még szerencse, hogy Mircea Cernov és Schönberger Ádám pozitív irányba billenti a mérleget.
Hát, ennyit rólam.

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Anonymous says:

    Koszonom a valaszt, most mar megertem hogy nem hagyod jova a megjegyzeseket.Erre nem is gondoltam. Mar sok receptet kiprobaltam es egyikben sem csalodtam.Csak meg ennyit:Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni. Teged meg sokan irigyelnek, amire nagyon buszke lehetsz!

  2. lencsike says:

    Hát ez nem semmi! Örülünk a sikerednek! A karácsonyi menü már összeállt, de most korábbi szándékom ellenére kénytelen leszek megvenni a magazint, szilveszterig még úgysem jutottam el.

  3. duende says:

    Aki jó az jó, és kész! :)Csak szárnyalj tovább! Bátran.Jók a receptjeid, jók a fotóid, jók a témáid, cuzammen nekem tetszel! :))És örülök, hogy másnak is!És arról még nem szóltam, hogy a Te blogod olvasása és gyönyörűségeinek látása inspirált arra, hogy én is nekikezdjek a blogolásnak… 🙂

  4. Rita says:

    megyek megveszem a stahl magazint! eszter, annyira orulok!!!!

  5. Worldfish says:

    vilaghiiir 😀 hip hip hurray <3

  6. Anonymous says:

    Szia Eszter!Gratulálok én is:) nagyon szuper receptekkel és képekkel rukkoltál elő-mint mindig 🙂 képzeld, már napok óta keresem az email címed, de nem találom 🙁 pedig írni szeretnék neked..megírnád, kérlek?Köszönöm :)Momo

  7. Á la carte says:

    Szívből gartulálok!!! Nagyon sok sikert a továbbiakban. Igenis büszkének kell lenni arra amit az ember elér. : )Úgyhogy én személy szerint várom a következő sajtós beszámolót : ). A magazinból én is hiányoltam a nagy és szép(!) képeket, remélem a jövőben több lesz benne. Miért nincs itthon hasonló, mint a Good Food? Kellene készíteni egyet : )(és ez most nem vicc volt)

  8. Anonymous says:

    Eszter! a jót is el kell mondani, magunkról is, másokról is.gratula!más: egyszer említetted, hogy szó van a könyved angol nyelvű kiadásáról. számítson rá báááármikor az ajándéklistám? :-)Helga

  9. Maimoni says:

    Hát, ezzel szerintem inkább kötelező dicsekedni! :))

  10. Anonymous says:

    Eszter gratulálok! Szerintem ez jogos büszkeség, nem dicsekvés! Minden jót a folytatáshoz. Üdv: medvedr

  11. dolcevita says:

    Gratulálok!És a véleményem azonos az előttem szólóékhoz, miért ne lehetne büszke az ember arra, amit elért?A múltkori szám megvásárlására Zsófi vett rá. Őszintén megmondom nem tetszett, mert sok-sok kicsi kép és rengeteg szöveg volt benne. Most meg vehet meg miattad : ) Hajrá teljes oldalas képek!

  12. vadjutka says:

    hahaha 🙂 Sztem is add meg a címed, nincs jobb mint egy szép kézzel írott képeslapot kapni a mai bites-bájtos világban :-)))És gratula Eszter!

  13. Ági, aki főz says:

    Nagyon tetszettek a S. magazinban a képek, legjobban pont az, amit ide is tettél. Én se értem, miért ne lehetne dicsekedni, (engem is mindig fejbe vágnak), fura dolog ez.

  14. Limara says:

    Gratulálok Eszter! Szerintem most már küld el a címedet! :)))

  15. Köszönöm Lencsike, az újságban Bodrogi Eszter álnéven szereplek, de ezt te úgy is tudod! 😀

  16. Anonymous says:

    Én is szeretettel gratulálok! Hamarosan a Brodway-en is játszani fogják a szakácskönyved színpadi változatát akkora a sikere! Nekem is már szamárfüles…Fanfár és görögtűz! Büszkék vagyunk rád!Ofélia

  17. Erika says:

    Őszintén gratulálok, Eszter! 🙂 Kellemes Mikulás-utói ajándék ;)! Csak így tovább! Légy büszke magadra, mi is azok vagyunk Rád! Van miért :)Szép napot:Erika

  18. Igen! :-)Nagyon köszönöm, és hasonló jókat kívánok neked én is!

  19. Anonymous says:

    Köszönöm a gyors választ és további sok sikert Neked 2010-re is! (Remélem elsők között kívánom ezt :-).)

  20. Anonymous says:

    Kedves Eszter!Lesz második kiadás? Engem is érdekelne. Előre is köszi a válaszod.Zs

  21. Azért mert sokan ezen a fórumon szeretnék elmondani sok-sok kommentben, hogy mit is gondol a zsidókról.És ez nem az a fórum.

  22. Anonymous says:

    Ha ennyi embernek tetszik amit csinalsz, akkor mert kell a megjegyzeseket jova hagyni. Az ember a kritikakbol is tanul!!!

  23. Anonymous says:

    Eszter, gratulálok!Engem is érdekelne, hogy lesz-e 2. kiadás a könyvből. Eddig nem voltam olyan helyzetben, hogy megvehettem volna, most talán-talán. V

  24. Makay Anikó says:

    Én nem Lévai, hanem Makay… de ezzel együtt nagy öröm, hogy a blogod olvasója lehetek.Szeretem. És szívből örülök a sikerednek. Adjon neked inspirációt és szárnyalj tovább!Anikó

  25. Dávid says:

    Sziasztok!Ide általában nők írnak, és többnyire talán nem is zsidók. Így tehát mint pasi, és mint zsidó dícsérőleg minden szexizmus nélkül kijelenthetem, hogy Eszter főzési stílusa inkább pasis (semmi csicsa, végtelenül leegyszerűsödött, ugyanakkor elegánsan rafinált), mégis megvan benne az, amit egy yiddische mamelétől elvár az ember. Engem a nagyimra emlékeztetsz, aki sajnos már nem főz nekem vadasmarhát, pedig az a kedvencem, igaz ez egyáltalán nem zsidó étel, de nagyon finom. Vagy egy jó kis gefillte fisch! Ő egyébként tyúkzsírral főzőttt többnyire, csak ünnepkor használt libazsírt. Mi nagyon szeretjük a bárányt, a birkát és a kecskét is, gondolom, az erdélyi gyökereink miatt. Én is csatlakozom a gratulálók sorához, és további sok sikert kívánok Neked, kedves Eszter!

  26. Flóra says:

    Gatula Eszter!Abszolút megérdemled a sikert, kicsit kezdem is furcsállani, hogy olyan embert is elismernek otthon aki tényleg jó! Mi ez??Nagyon komoly, hogy elfogyott a könyved! Lesz második kiadás?Puszi és büszkeségFlóra 🙂

  27. Vesta says:

    Megvettem a magazint, nekem ez tetszik a legjobban az eddigi számok közül.Külön gratula neked, mikor jelenik már meg a Fűszeres magazin?

  28. mamazon mama says:

    Éljen éljen és ami a legjobb, hogy hozzájárulsz a nyomtatott gasztro sajtó feljavulásához is!!! Nemrég kezembe vettem egy konyhamagazint, percekig hápogtam a felháborodástól…sőt, még az étvágyam is elment. Szóval dicsőség rád!

  29. Anonymous says:

    A fiaim nagy jókedvvel sütnek a könyvedből. (Ezért tőlem akár celeb is lehetnél.) Remélem még sokat lehetsz büszke magadra, tényleg van miért.medvedr

  30. Á, nem kedvel mindenki, de annyian nem utálnak, mint egy celebet 🙂

  31. Anonymous says:

    Jut eszembe: Voltál a TV- ben , ír rólad a New York Times, politikai tényező -meg nem erősíthetően, és egyelőre mélben, és azt is csicskán keresztül- keresi a kapcsolatot Veled- viszont mindenki kedvel? Elbizonytalanodtam. Most válaszolj: celeb-e vagy? ;-)medvedr

  32. Mindenkinek köszönöm! Ofélia, ezen nagyon jót nevettem! 🙂

  33. Lili says:

    Gratulálok Eszter!Ez egy olyan hülye magyar szokás, hogy nem merünk büszkék lenni magunkra! Nem dicsekszel, büszke vagy!!!!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!