Fűszer és Lélek

Ételfotó pályázat

fotó: veganyumyum.com

Dining Guide amatőr ételfotó-pályázat

A Dining Guide ételfotó pályázatot hirdet, amelynek célja amatőr fotósok műveinek megismerése és bemutatása.
Egy ételfotó nem csak a gasztronómiai élmény ígéretét, a részletek gazdagságát hordozza, de készítőjének személyiségét, egyéni stílusát is. Ezt keressük a benyújtott pályaművekben is. Fotózzák le kedvenc ételüket, vagy akár az ünnepi asztal leglátványosabb tányérját és küldjék be.

Amatőr fotósok képeit várjuk két kategóriában.
I. Saját, vagy más által, házilag készített étel, amely bármilyen fogás lehet (kérjük az étel nevét feltüntetni)
II. Étteremben fogyasztott étel (Kérjük az étel és az étterem nevét feltüntetni)
Egy pályázó maximum 3 fotót nevezhet a különböző kategóriákba.
A két kategória győzteseinek nyereménye egy-egy Fuji S1500 digitális fényképezőgép (3 év garanciával), ajándék 2 GB SD kártyával és tokkal, amelyeket a PHOTO HALL ajánlott fel.
Zsüri: Körmendi Imre és Nagy Balázs profi ételfotósok, Vrábel Krisztina (Dolce Vita), Péter Anna (Malackaraj), Bodrogi Eszter (Fűszer és Lélek) és Mautner Zsófia
A két kategória tíz legjobb képét kiállítjuk az Év legjobb éttermét kihirdető, 2010. január 20-án megrendezésre kerülő Dining Guide gálán és bemutatjuk a diningguide.hu online galériájában. A két nyertes kép továbbá megjelenik a Where – nemzetközi turisztikai magazin – budapesti kiadásában és a Dining Guide gondozásában megjelenő Gasztronómia 2010. évkönyvben.
A pályázat részletei, határidői és a jelentkezési lap a www.diningguide.hu gasztroportálon érhetők el.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Úgy örülök, hogy ízlett! És ez csak egy nagyon lebutított menü volt, alig várom már a január végét, hogy "rendeset" főzhessek nektek! :-)A végén még gasztroblogot nyitsz!

  2. nora says:

    annnnnnnnnnnnnnnnnyira finom volt tegnap a vacsora.ettől ma kedvem lett főzni és a vasárnapi 'Nulla íz, de sok idő alatt!' menüsoromtól eltávolodni. A hideg miatt egy sűrű krémlevest csináltam, sárgarépa+fehérrépa+ póréhagyma szeleteket főztem össze sok szerecsendióval, gyömbérreszelékkel és a végén még melléöntöttem olajon párolt hagymakarikákat. Ezeket botmixerrel egyenítettem, néztem micsoda érdekes főzelék lett, majd kics joghurtot raktam bele és egész csodás lett.na puszi, Nóra


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!