Fűszer és Lélek

Budapesti krémesteszt

Nehéz, izzasztó munkánk volt Lila Fügével: krémeseket teszteltünk.
A legjobb krémes valóban zseniális, de a legrosszabb krémesek annyira rosszak és rondák voltak, hogy egy-egy mokkáskanálnyi falat után gyorsan kidobtuk, nehogy a gyerekek is beleegyenek.

Mit kéne még kipróbálnunk?

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Orsi says:

    közeljövőben én flódni tesztet szeretnék! Hol lehet Bp-n jó flódnit enni, mert már nagyon vágyom rá. 🙂

  2. Horasz says:

    Eszter,Ha bélszínteszt lenne, feltétlenül hívjatok meg külső szakértőnek:DDD

  3. gasztrobisztro says:

    És a ruszwurm krémes a Várban? A néhai vizsgaidőszakok megédesítői…

  4. gasztrobisztro says:

    És a ruszwurm krémes a Várban? A néhai vizsgaidőszakok megédesítői…

  5. Anonymous says:

    Fadrusz cukrászda a XI. ker-ben. Fincsi nagyon, egy kóstolást ő is megér.Bé

  6. Anonymous says:

    A rákóczit most hirtelen nem tudom, de a rétesek is isteniek, meg nagyon kedves a kiszolgálás is. Semmiben semmi műíz, reneszánszát éli a hely. Imádom!A blogodat is amúgy, csak még sosem írtam 🙂 És akkor ezen a ponton meg is jegyezném, hogy isteni és gyönyörű lett a ros hasanara csinált két kalács, amit a challah recepted és a fonási minta alapján csináltam. Köszi nagyon!Judit

  7. Lily says:

    A Zila Kávéház (Krisztina Cukrászda) Szemere krémesét imádom, szerintem kóstoljátok meg!

  8. Judit, azt ismerem! Az Őr utca meghosszabbításában. Ott jó a rákóczi túrós is ha jól emlékszem. Legalábbis 15 éve jó volt 😀

  9. Zsuci says:

    Igen, a Kolosy sütöde sztem mindenképp megér egy próbát… ritkán látni olyan magas krémeseket…Hú de meg is kívántam… na legközelebb lefotózom mutatóba. A teljes élményhez majd melléírom azt is, hogy hm-hm, meg nyami-nyami. :-)))

  10. Anonymous says:

    Krémes-ügyben kötelező cukrászda: VIII. ker. Horváth Mihály tér, a nagy sárga templom háta mögötti kis eldugott cuki. Amióta az eszemet tudom, ott van, törzshely! A krémes nem hatalmas, de a krém olyan "igazi", egy utat megér szerintem.Judit

  11. Zsuci, nem is tudtam, hogy ott is van krémes. Gondolom nem süthetnek akármit, túl közel a Daubner.Hát, a Lukács valóban kimaradt. Most hogy írod sajnálom!

  12. Anonymous says:

    Szerintem a Lukácsban nagyon jó a krémes, de annyiba kerül, mint máshol egy komplett ebéd 😀

  13. Ginger says:

    tudom, tudom, hogy nem budapesti, de aki egyszer evett a Bundiner 6 lapos krémeséből, az egy ilyen kis apróságon nem akad fönn, próbáljátok ki : Fót, Szent Benedek u. 33

  14. Erzsebet says:

    Vidéken a miskolci Falánk Fanny cukrászda hálózatot tudnám ajánlani. Minden süteménye és hidegkonyhai készítményei nagyon finomak. A sima krémes nagy, kb 130 Ft-ba kerül.

  15. ehran says:

    Csatlakozom a ruszwurm-hívők táborához, csodálkozom is, hogy kihagytátok. 🙂

  16. Katarína says:

    Gasztrobisztro, igzad, ki fogom próbálni, nem tudom, hogy ez eddig miért nem jutott eszembe, ez szupi ötlet, így meg tudom lepni a Kedvest, mert ő is imádja.:D úgy meg sosem meglepetés, ha én kérem, hogy menjünk fel Budapestre, igaz nem kell győzködni nagyon :)Eszter: igen, így is fogalmazhatunk, krémesek tömkelegét süthetném a benzin árából, még akkor is, ha minden alapanyag bio 🙂

  17. Marjan says:

    Egy forró csoki teszthez mit szólnátok? Szívesen részt is vennék benne 😉

  18. gasztrobisztro says:

    Katarína, egyszer probald meg hazilag, hogy spóroljatok a benzinnel 🙂 : http://www.ruszwurm.hu/html/sk_ruszwurm_kremes.html

  19. Benikuty says:

    A Horváthkertben valóban csoda jók a krémesek.

  20. demyke says:

    Amikor ott laktunk a Kolosy tér mellett, minden nap ettem onnan egy sütit, a krémes és a joghurt szelet volt a kedvencem de a többi is fincsi volt. Kár, hogy nem tudtam magammal költöztetni azt a sütődét.

  21. Anonymous says:

    Újpesten a Horváth Cukrászdában több krémes közül lehet választani. A Bécsi krémes a legfinomabb. Ha arra járok nem tudom kihagyni. Érdemes megkóstolni!!

  22. wths says:

    Belszin teszt mindenkepp jo volna nagyon. Multkoriban ugy hozta az elet, hogy betertem egy Friydaysbe es tokeletesen tudtak sutni az osszes altalunk kert fokozatot (rare, medium-rare es medium, mast ugysincs ertelme enni). Vasarnap viszont egy helyen heti ajanltaban volt Mustaros keregben sult belszin szarvasgombas rizottoval, ami egesz pontosan mustaros kences, kotozott szetfott hus volt egy adag szaraz, szetfott hosszuszemu rizsbol keszult valamivel es szarvasgombaval a tetejen. Ilyet nem szeretnek meg egyet.Ezen felul:- flodni- liba- es kacsamaj kajak- tatar beefsteak

  23. Anonymous says:

    update:a fadrusz cukiban nincs minden nap sima krémes, ma csak pölö francia volt, de az is nyamnyam:)Bé

  24. Így születik a világ legdrágább krémese 🙂

  25. Katarína says:

    Én a Ruszwurm krémesre szavazok, annyira bejön, hogy vasárnap ebéd után felvitetem magam Budapestre párocskámmal, innen Szlovákiából (kb.150 km), mert ruszwurm krémest akarok desszernek.

  26. Zsuci says:

    Szerintem a Kolosy téri sütöde is ott van a topon az óriási és finom krémeseivel, a francia mindent visz!Persze ez nem a szó szoros értelmében vett beülős cukrászda, de hogy finom a cucc, az kétségtelen!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!