Fűszer és Lélek

Segítség! Befőttes üveget hol vásárolhatok?

Tudom, hogy nem most van a befőzés ideje, de nekem pont most lenne szükségem befőttes üvegekre.
Leginkább kicsiket keresek, 1-2-3, max. 5 deciseket.
Úgy tűnik, hogy a Ball üvegeket már nem forgalmazzák Magyarországon.
Hol tudok ilyeneket vásárolni?
Köszönöm!

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Gfkid says:

  @Hásum: ez pont az a nem kívánt ikea silány minőség nagyon magas áron…ráadásul a 90% műanyag…2 hete voltam ikeabácsinál.. a http://www.delphis.hu viszont tényleg nagyon jó

 2. Jaj, névtelen, te nem Brigi vagy véletlen? 😀

 3. Gabojsza, megnézem. Köszi a tippet!Citromfű, lehet, hogy a végén anyagi megfontolásból az marad. 🙂

 4. Utáljátok?Akkor visszateszem a régit, de már nem tudok dönteni. Van akinek tetszik, van akinek nem.A virág rossz? Vagy a színek, vagy az egész? Vagy csak szokatlan?

 5. Anonymous says:

  Kedves Eszter!Segítségért folyamodtál s nem kri-tikáért. Esedezem előre. Az új fej-léc a Fűszereseszter Művek Gyáránakbejáratát (értsd: Gördülőcsapágy Művek , Aranykalász MGTSZ ) teremtimeg jellegében. Az ötletes, impro-vizatív ,szabályokat felborító te-vékenységhez nagyon merev ez a be-lépő. Az előző játékos elrendezé-sével személyedhez, színe pedigfotóidhoz , azok finomságához iga-zodott. Ha szép növényi vonalakravágysz még párold tovább egy kicsitMeglesz !

 6. citromfű says:

  Bébiételes üveg+eredeti tető+valami csinos textil cakkosra körbevágva, masnival megkötve? – nagyon nem? Hm?

 7. gabojsza says:

  Ha nincs olyan szerencséd, mint nekem, hogy egy kedves olvasód kipakolja a pincéjét és megajándékozzon, nagyon szép (kis) üvegeket láttam a Ferihegyi reptér melletti Market Centralban lévő Müller drogéria konyharészlegén. Árát nem néztem, de a tetejük is szép:-)

 8. stke says:

  Bár nem ide tartozik, de nagyon szép a fejléced, a régi is teccet, de ez is szupesz! 😉

 9. A bébiételes csak azért nem jó, mert nem szép a teteje :-)Panni, köszönöm, asszem meg is találtad nekem!

 10. rpanni says:

  http://www.mezesuveg.extra.hu/a már említett fügelekváros barátnőm vett ott nekem is üvegeket (igaz, még nem használtam el)

 11. Anonymous says:

  Bébiételes üveg? Szerintem egy csomó kismama szívesen megszabadulna tőle, de kidobni sajnálja…Vagy ennél dizájnosabbra gondoltál?

 12. A csatosra gondolsz?Az jól zár?Nekem is van pár, de hogy őszinte legyek eddig befőzni eszembe se jutott benne, pedig logikus.

 13. Macaroon says:

  Van egy mindenes boltom a kőbányai ruhapiaccal szemben: Universum, na nem egy Kátay, de tényleg_minden van.

 14. CES says:

  Szia!Lassan off topic lesz, ezért én is elnézést kérek, de hát a kérdés is itt merült fel. (izé! bukkant fel :))Szerinem ez a TE blogod, Te alakítod a tartalmát, Te készíted a fotókat, és nem utolsó sorban a Te érzésed szerint készül a design is. Szóval, kedves Eszter: hallgass a szívedre és dönts Te a blogod kinézetét illetően!(egy hű olvasód.)

 15. Marjann says:

  Bevallom az előző nekem is jobban tetszett, ezen furcsa, hogy olyan magas… De megszokás kérdése, ha neked ez tetszik, akkor legyen ez:)

 16. Itality says:

  szia, Győr mellett is van egy üveges, talán úgy rátalálsz, http://www.boruveg.com itt is van mindenféle, talán még ki is szállítanak! 🙂

 17. Anonymous says:

  üvegek: ATIKRISZ 2000 Bt, Nagykőrösweb: atikrisz2000bt.5mp.euviszonylag rogalmasak, emberbaráti árak

 18. Anonymous says:

  Kedves Eszter!Mindenben ami üveg, szívesen segítünk!Palack és konzervüveg kereskedést müködtetünk Esztergomban. Elérhetőségünk: Delphis Glass Kft.tel: 30 9796 109 Olcsvári Enikő http://www.delphis.huwww.mezesuveg.extra.hu

 19. Anonymous says:

  Kedves Eszter!Ha már így többen szóbahozták a logodat, én is hozzászólnék. Én is a régi logóra szavazok, a játékossága miatt, ami mind a színekben, mind pedig a formaválasztásban is visszaköszön. Szerettem a színeket, a formákat, a kis paprikát és azt a zsidó “pörgettyűt”, számomra ez tökéletesen visszaadta a blogod hangulatát, arculatát. A hagyományos magyar étkeket, az autentikus zsidó ízeket, a finomságot, könnyedséget, vidámságot!

 20. Beatbull says:

  Butlersben szokott lenni mindig többféle kivitelezésben. Dolce Vita írta, hogy Pesten is nyitott már üzlet, s a kínálatuk is hasonló.Amúgy olcsón üvegeket spec. csak német weblapokon tudok:Gläser und FlaschenWeckgläserIlyen oldalakból még van jóval több is, de ezek talán a legolcsóbbak és legnagyobb készlettel rendelkezőek. Azt nem tudom, hogy Magyarországra szállítanak-e.

 21. Akkor amíg ki nem találok vamit, addig vissza a régit.

 22. kisrumpf says:

  Nekem tetszik. Marjannhoz csatlakozom, vedd ki a Fűszerest a kép alól. Így eltűnik a kétféle betűtípus okozta zavar.Amúgy szép.

 23. Köszönöm! Mostmár van honnan elindulnom! 🙂

 24. Anonymous says:

  Nem Brigi vagyok Névtelenként. Nyújtom nyakam a fejvételhez: Ízekre szedve szín : markáns, sötét javaslat: lágyabb+olivásabb logo: ez a burjánzó növényke ket- recben van szokatlanság? : nem hiszem. A kör- nyezetünkben is naponta új dolgok ütik fel a fejüket, most itt egy új üzlet új cégérrel, ott egy e- gész ház tűnik el lesz belőle ka- nyarodósáv. Nem kivántam ribilliót, de itt a LÉLEK is kóstolható . És az nagyon finom. Más, mint amit a belépő su- gall.

 25. Marjann says:

  Próbáld ki úgy, hogy kiveszed a kép alól a “Fűszeres”-t, és keskenyebbre csinálod az egész fejlécet. Talán én még a felirat alapját is barnára venném és keresnék egy klassz betűtípust.Várjuk az eredményt:)

 26. Nos, gondolkozom a problémán! :-)Az a baj, hogy nem tudom elképzelni, hogy lehetne belőle fejléc.Lehet hogy leveszem és dolgozok még az ügyön egy kicsit.Ces, köszönöm, de valami nekem se stimmel a fejléccel, azért is vagyok bizonytalan.

 27. Ági says:

  A logó nem rossz, igaz jobb lenne, ha valahogy kötődne hozzád.Talán a logóból úgy kéne fejlécet csinálni, hogy nem csak a sarkában van.Ne érdezd meg hogyan, mert csak okoskodni tudok! 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!