Fűszer és Lélek

Hatalmas szakácskönyv akció

Bővebb információért kattínts a képre!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Anonymous says:

  Ez nagyon jó akció, köszönöm Eszter. Megint lehet pénzt költeni:) A Nélkülözhetetlen ázsiai könyvre már nagyon fáj a fogam.

 2. Zsuzsanna says:

  Köszönöm a feloldozást, a meghívást!A bor a gyengém…

 3. Anonymous says:

  Azért ez sokkal-sokkal jobb ajánlat az Alexanráénál!kösz, be is vásárolok!

 4. Zsuzsa, de aranyos vagy!Gyere majd el a tavaszi brunchra, ott iszunk egy pohár bort, és akkor oldódnak a gátlások :-)Különben is ismerősként üdvözöljük már egymást!

 5. Zsuzsanna says:

  Kedves Eszter!Én is köszönöm, hogy szóltál a könyvek miatt, de most, ha nem haragszol a tegnapi dedikálásról írnék kicsit. Nyomorultul érzem magam, mert annyi mindent szerettem volna mondani Neked, s ehhez képest teljesen lefagytam, s egy szerencsétlen gratulálokig jutottam…szép. De az ember agya béna. Rengeteg mindent megtudhatunk Rólad, a családodról, barátaidról, olyan, mintha rég ismernénk egymást, napi kapcsolatban vagyunk a blogod segítségével, s aztán egyszercsak ott ülsz élőben. Na ez már sok/k/ volt. Ezúton köszönöm a sok isteni kaját /bár zöld lett a fánkom, s ezt is el akartam mondani/, s hogy bekukucsálhatunk a világodba. Minden Jót Nektek!

 6. Anonymous says:

  Hú Eszter, ez nagyon komoly ajánlat, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet!Ildi

 7. Malvina says:

  Off:Jaj de örülök, hogy te még megvagy! Ugyanis blogbezárási pánik tört ki, vagy lehet hogy valamféle kórság terjed! Most egy kicsit megnyogodtam! ::)))


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!