Fűszer és Lélek

Mangó kezelő gyorstalpaló

1.40-nél csinálja azt amit én is próbáltam 🙂

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Piri, nagyon örülök neki! :-)Jutka, eddig én is mindig póruljártam vele, de most ez ez egy jó volt ebből a szempontból.

  2. H.Ági says:

    Szerintem, nem te vagy ügyetlen, hogy elszakadt a héja. Én Pesten még nem tudtam olyan mangót venni, amit ki lehetett fordítani. Valószínűleg éretlenül kerültek a boltban.Brüsszelben is vettem már éretlent, de itt azért többnyire sikerül a mutatvány.

  3. starfokker says:

    én tegnap este is így vagdostam fel a mangót:) csak annyi, hogy vigyázni kell, hogy ne szakadjon el a héja.szerintem kicsit érettebb héjjal könnyebb kezelni (nem szakad el). 16-20 fokos helyen szoktam utóérlelni a mangót, mert ami a boltokban van, az többnyire éretlen.

  4. Pirikenagyi says:

    hú de jó!!, akkor a csípőfogót eltehetem végre, amivel eddig bénáztam

  5. Pappito says:

    hehe, én már írtam egy képes howto-t mangóügyben, még márciusban :)http://www.pappito.com/2008/03/26/mango/na persze én nem vagyok Chef izébizé… meg videót se csináltam róla.a héj beszakadása ellen legegyszerűbb kisebb kockákra vágni. A nagy kockák látványosabbak talán, de kifordításkor több ügyességet kívánnak.

  6. zazálea says:

    Nem mangó, hanem (mesés)díj, de azért az sem rossz. Ugorj be hozzám, kérlek…

  7. vadjutka says:

    Aztat mondja meg még a bácsi, hogy mivel lehet a fogakat helyettesíteni a mag körüli mangócafatok kinyerésekor? Vagy én vagyok a béna, hogy rossz mangót veszek, aminek a darabkái tapadnak a mangóhoz?

  8. Piri says:

    Vadjutka, szerintem én is béna vagyok… Vagy a mangók ilyen kevéssé együttműködőek. :)Kedves Eszter, sokadszorra főzök lubiyát a recepted alapján, nagyon szeretjük. Köszönet érte!

  9. Katona Richárd says:

    Szerintem én még sosem ettem mangót…


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!